close
Logo

7 Aug 2020

Energi/Miljö | Skåne | Övrigt | Rekrytering

Öresundskraft – Produktansvarig El- & gashandel

Har du erfarenhet från att jobba med utveckling av komplexa affärer och produkter och är sugen på en ny utmaning? Vill du vara en del av utvecklandet av morgondagens energisystem och transformera vår elhandelsaffär in i framtiden? Öresundskraft söker nu en ny stjärna till affärsområdena Fastighetslösningar och Konsumentlösningar.

Öresundskraft är ett nytänkande, engagerat och modernt energiföretag som går en spännande framtid till mötes. Öresundskraft har en varm, accepterande och stolt atmosfär som inkluderar alla!

Om rollen

Som Produktansvarig ansvarar du för att driva och utveckla erbjudandeportföljen inom elhandel och gashandel.

Det kommer vara ditt ansvar att formulera värdeerbjudandet och kontinuerligt arbeta för att utveckla och förbättra våra erbjudanden, vår konkurrenskraft på marknaden och lönsamheten i affären. Du kommer också ansvara den dagliga driften och för kvaliteten och effektiviteten i leverans- och affärsprocessen. Med det är du också en viktig kravställare i organisationen och i förhållande till partners. Du leder i detta arbete ett tvärfunktionellt team och har ett tätt samarbete med sälj- och marknadsorganisationen i syfte att tillsammans skapa bästa möjliga erbjudande mot kund. Du har också ett nära samarbete med vår elhandelspartner Modity liksom med övriga produktansvariga i syfte att realisera smarta och innvativa paketeringar.

Du rapporterar till Affärsområdeschefer för Fastighetslösningar samt Konsumentlösningar.

Tjänsten är placerad i Helsingborg.

Erfarenhet och utbildning

• Du har en högskoleutbildning, gärna en masterexamen inom relevant område

• Du har minst 5 års erfarenhet av utveckling av komplexa affärer och/eller produkter och tjänster

• Du har erfarenhet från roller så som; produktansvarig, produktägare, affärsutvecklare eller portföljförvaltare. Du kan också ha erfarenhet inom dessa områden i en konsultroll.

• Har du haft ett P&L-ansvar samt erfarenhet av försäljning och marknadsföring är det meriterande

• Du har en erfarenhet av att medverka i eller leda/driva förändringsprocesser

Den vi söker

Vi söker dig som motiveras av att jobba i en öppen och transparent organisation där teamet och det gemensamma målet står i centrum. Du har en utmärkt kommersiell förmåga och ett genuint intresse för att utveckla affären och verksamheten. Du har ett självdriv och förmågan att leda och driva förändring. Du är en nätverkare och trivs i en roll som ställer krav på både din strategiska och operativa förmåga. Du vågar utmana, är nyfiken och snabb på att lära nytt.

Att du har ett intresse för hållbarhetsfrågan och ser denna som en spännande utmaning ser vi som en självklarhet!

Din ansökan

Öresundskraft samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Marcus Kleine +46 (0)736 50 31 77, marcus.kleine@academicsearch.se eller Researcher Emma Herrlin på +46 (0)704 32 28 75, emma.herrlin@academicsearch.se.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast den 10:e augusti 2020. Urval kan komma att ske löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart du får möjlighet

Om Öresundskraft

Vi är 400 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 125 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband, stadshubb för Internet of Things samt energitjänster lever vi vår vision: "För en bättre värld". www.oresundskraft.se

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Emma Herrlin - emma.herrlin@academicsearch.se

Apply now