close
Logo

8 Jan 2018

Panduro Hobby

Operativ gruppledare

Panduro Hobby är Skandinaviens och Europas marknadsledande leverantör av hobbymaterial och grundades på 50-talet. Panduro Hobby har i dag 70 butiker i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, samt via förvärv av företaget Pipoos i Nederländerna, 32 butiker i BeNeLux. Försäljningen av de i sortimentet ingående ca 10 000 artiklarna sker också via katalog och webb-shoppar direkt till våra konsumenter i flera länder i Europa. Panduro Hobbys försäljning på export växer och idag säljer vi våra unika varor till ledande distributörer i över 20 länder, både inom och utom Europa. Panduro Hobby har huvudkontor i Malmö där ca 150 av företagets 600 medarbetare arbetar. Läs gärna mer på www.pandurohobby.se.

Panduro Hobby söker Operativ gruppledare

Key Account Support & Back Office

Är du en utåtriktad person som gillar att arbeta med kundkontakt? Trivs du i förändring och att vara med och utveckla nya arbetssätt för att förbättra kundrelationer? Kan du motivera andra att ge det lilla extra? Vi erbjuder dig en ny roll på ett stabilt och expansivt företag. På Panduro Hobby får du möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö med många engagerade och drivna kollegor.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Tjänsten som Operativ gruppledare för Key Account Support & Back Office är en nyinrättad roll till följd av de förändringar som successivt skett i företaget och i våra kundkontakter. Som Operativ gruppledare har du personalansvar för 4 personer. I det dagliga är dina arbetsuppgifter kopplade till support för våra Key Accounts, vilket i princip omfattar alla exportkunder: importörer och distributörer både inom och utom EU.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Coacha medarbetarna och fördela arbetet i gruppen
  • Aktivt delta i det dagliga operativa arbetet
  • Formulera och följa upp mätbara mål för gruppen
  • Leda gruppens förbättrings- och effektiviseringsarbete i enlighet med krav på kvalitet, leveransservice, arbetsmiljö och miljöarbete.
  • Delta i planerings- och budgetprocessen


Du rapporterar till Exportchefen och har placering på huvudkontoret i Malmö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av personalansvar som teamledare. Du får gärna ha en liknande roll inom support där du arbetar med hög kundservicegrad som mål. Du har arbetat med kunder inom B2B och gärna med exportkunder. Arbetet omfattar varierande uppgifter inom internationella kundkontakter och exporthandläggning, varför erfarenhet av detta är starkt meriterande. Även prishantering, kredit-handläggning och olika uppgifter inom administration/back office ingår i ditt arbete och ansvarsområde. Du har minst 3-årig gymnasiekompetens och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. Andra språkkunskaper är meriterande, framför allt tyska och franska.
Goda kunskaper i Office-paketet, speciellt Excel är ett krav.

Personlighet
Rätt inställning och personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen. Några nyckelord som beskriver dig som person är pro-aktiv, självgående, lösningsorienterad, lyhörd och prestigelös. Du har en förmåga att motivera och inspirera andra och har lätt för att kommunicera med olika människor. Du gillar ordning och reda och arbetar strukturerat och effektivt.

Så söker du tjänsten
Panduro Hobby samarbetar med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du bifogar ett personligt brev och CV. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringsansvariga på Academic Search International, Susan Sjölund 040-615 16 17 eller Lotten Pettersson 040-615 16 13. Uppdraget är fortsatt aktivt och intervjuer pågår och vi tar emot ansökningar löpande.

ansök tjänsten