close
Logo

13 Jul 2020

Energi/Miljö | Göteborg | Ledning/Styrelse | Rekrytering

ONE Nordic – Projektledare

Har du erfarenhet av projektledning och vill ta nästa steg i karriären? Vill du arbeta hos en snabbt växande enhet i Göteborg och bli en del av en av Nordens ledande leverantörer inom energisektorn?

Om företaget

ONE Nordic är en leverantör av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Företaget levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. ONE Nordic arbetar med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem. Företaget har cirka 1000 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder svenska kronor. Göteborgskontoret har sedan 2017 växt varje år och har idag 15 st. anställda, kontoret/etableringen är beläget i Sisjön, södra Göteborg. Vi söker en person med drivet att vara med och bidra till vår fortsatta utveckling!

Arbetsuppgifter

Som projektledare på ONE Nordic bedriver och ansvar du för entreprenader likväl som drift och underhållsavtal.

I denna rollen ansvarar du för avdelningens Elnät / Industri-team som består av 5–10 personer inkl. underentreprenörer och konsulter. Du ingår också i avdelningens ledningsgrupp och har därmed en nyckelroll för Göteborg-avdelningens fortsatta utveckling.

Ledningsgruppen i Göteborg består av projektledare och arbetsledare som ansvarar för avdelningens belysnings-team, Projektledare som ansvarar för Elnät / Industri samt avdelningschef.

Du arbetar med att leda och genomföra egna projekt och avtal på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. I det dagliga arbetet ingår planering och ansvar för genomförandet av projekt och avtal, inköp av material, kundmöten, löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö.

Du arbetar med företagets montörer, tekniker och underentreprenörer med helhetsåtaganden från kravställning till leverans. I samråd med din chef kommer du också sköta merförsäljning i pågående såväl som nya projekt och avtal. Du har som projektledare det ekonomiska och operativa ansvaret för dina projekt och avtal, vilket innebär att du ansvarar över en fastställd budget, fakturering samt resultat men också för framdrift, planering, äta-hantering och resurser.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning inom el alternativt elkraftsingenjörsutbildning eller likvärdig utbildning

• Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom elkraftsområdet

• Du har god erfarenhet av ledarskap, projektekonomi och ekonomiska prognoser

• Du talar och skriver obehindrat på svenska

• B-Körkort

• Kunskaper i entreprenadjuridik, BAS-P / BAS-U, samt erfarenhet av resultatansvar är meriterande.

Vi tror att du som söker har intresset för att förstå affärsmässiga principer, entreprenörskap och företagande. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och kan prioritera rätt saker. Vi tror att du anstränger dig för att leverera lösningar och för att skapa god relation till dina kunder. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Slutligen tror vi att du har en utvecklad problemlösningsförmåga och en lösningsfokuserad inställning.

Om ONE Nordic

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Din ansökan

ONE Nordic samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta Researcher Johanna Ohm, johanna.ohm@academicsearch.se, 0701 653 165 eller Seniorkonsult Per Malmberg, per.malmberg@academicsearch.se, 0701 653 100.

Vi intervjuar löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Per Malmberg - per.malmberg@acaemicsearch.se

Apply now