close
Logo

19 Nov 2018

Kraft/Energi | Västernorrlands län | Affärsutveckling | Rekrytering

ONE Nordic – Projektledare Teknik

Vi söker nu en projektledare med teknisk inriktning till avdelning Entreprenad stationer/vattenkraft. ONE Nordic står inför en spännande resa där du som Projektledare inom teknik kommer att ha en aktiv och viktig roll i att utveckla verksamheten och ONE Nordics erbjudande.

Om rollen

ONE Nordics Entreprenadsenhet söker nu en Projektledare inom Teknik. Enheten projekterar och utför omfattande totalentreprenader och utförandeentreprenader inom vattenkraftsanläggningar och fördelningsstationer.

Du som Projektledare inom Teknik har ansvar för styrning, planering kalkylering och uppföljning av ett eller flera uppdrag i projektgruppen. Uppdragen kan vara både konstruktions- och driftsättningsuppdrag. I den här rollen får du möjlighet att arbeta tillsammans med och lära dig av några av branschens mest erfarna personer. Du bygger även erfarenhet genom att delta i projekt och arbeta aktivt med erfarenhetsåterföring, förbättrings- och effektiviseringsarbete. Några exempel på arbetsuppgifter är:

  • Planering och styrning av konstruktions- och driftsättningsuppdrag.
  • Uppföljning och rapportering av konstruktionsuppdrag för att säkerställa att kalkyl, tidplan och kvalitet upprätthålls enligt fastställda mål
  • Konstruktionsgranskning
  • Framtagande av kalkyl och tekniska underlag för den tekniska lösningen enligt förfrågan vid anbudsarbete.
  • Inom gruppen bidra och aktivt arbeta för nya lösningar och ny teknik

I rollen som Projektledare Teknik rapporterar du till avdelningschefen eller utsedd ansvarig för projektet. Placeringsort för rollen är Sundsvall.

Din profil

  • Flerårig erfarenhet inom elkonstruktion, automation eller liknande.
  • Grundutbildning som motsvarar högskoleexamen alternativt ett antal års erfarenhet från ledande roller vid projektgenomförande.
  • Erfarenhet av elentreprenader är ett krav
  • B-körkort

För den här rollen söker vi dig som har ett brett tekniskt kunnande och en god förmåga att snabbt kunna sätta dig in i och förstå de tekniska detaljer som krävs för att ONEs leverans ska uppfylla givna funktionskrav. Detta kombinerar du med ett affärsmässigt sinne och en god ekonomisk förståelse.

Som person är du också social, initiativrik och strukturerad. Du har förmåga att kunna arbeta både självständigt och i grupp. För att utföra arbetet på ett så bra sätt som möjligt tror vi att du har ett högt säkerhetstänk, en god ekonomisk förståelse samt en stark inre drivkraft för uppgiften och rollen.

Din ansökan

ONE Nordic samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Malin Bränd, malin.brand@academicsearch.se eller Researcher Maja Frick, maja.frick@academicsearch.se.

Vi intervjuar löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

M*

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Malin Bränd - malin.brand@academicsearch.se

Apply now