dots

Catharina Edwardsson till Di Luca & Di Luca!

Di Luca & Di Luca har rekryterat in en ny Kvalitetsansvarig med ansvaret att driva bolagets kvalitets- och hållbarhetsarbete och möta framtidens utmaningar.

Våra varmaste gratulationer till Catarina Edwardsson som började tjänsten i februari 2020. Catarina har med sig en lång och bred erfarenhet från kvalitetsarbete inom livsmedelsbranschen inte minst med många år inom ICA där hon ansvarat för produktkvalitet och produktsäkerhet för ICAs egna märkesvaror inom flertalet livsmedelskategorier. Därtill har hon arbetat för Lantmännen Cerealia, McDonalds och Anticimex.

Vi vill också rikta ett stort tack till Di Luca & Di Luca för förtroendet i detta uppdrag och ett väldigt gott samarbete genom hela rekryteringsprocessen. Med ett fortsatt förtroende rekryterar vi nu ytterligare roller inom företagets försäljningsorganisation och vi hoppas på ett gott samarbete många år framöver. Passionen för medelhavsmaten och den italienska livsstilen är grunden i familjeföretaget Di Luca & Di Luca, och visionen är att alla ska kunna njuta av god Medelhavsmat varje dag. Det mest kända varumärket är Zeta, och flertalet av produkterna tar givetvis avstamp i den italienska matkulturen även om produkter från andra länder runt Medelhavet också förekommer.

Jenny Gyllenmo
Academic Search
dots

Fler nyheter

Se alla