close
Logo

19 Nov 2018

Restaurang/Hotell/Turism | Malmö | Ekonomi/Finans | Rekrytering

Nazar Nordic – Ekonomichef

Är du en trygg och erfaren ekonom som söker en varierad och central roll i ett mindre bolag där du får stor möjlighet att påverka? Då kan det här vara tjänsten för dig. Nazar Nordic är inne i en spännande, fräsch och nytänkande fas och du är varmt välkommen med på den resan!

Om rollen

Rollen innefattar två delar; ekonomi och personal varvid du kommer att få ta ett helhetsansvar för båda. Du ansvarar för och delvis genomför månads-, kvartals-, och årsbokslut, samt myndighetsrapportering och riskrapportering till koncernen. Du planerar och driver budget- och prognosarbetet. Vidare arbetar du med uppföljning och analys och stöttar verksamhetsansvariga för att säkerställa en trygg och stabil ekonomi på alla nivåer. Din avdelning sammanställer ekonomiska underlag till koncernen samt ledningen och du har goda kontakter med banker och revisorer. Business Controlling, intern kontroll (COSO) och proaktivt förändringsarbete tillhör dina arbetsuppgifter. Löpande HR arbete ägs, initieras och drivs av dig och din avdelning. Utöver detta ansvarar du för den övergripande kontorsdriften på kontoret i Malmö. På ekonomiavdelningen har du 4 kompetenta medarbetare, varav en direktrapporterande.

Du arbetar verksamhetsnära och fungerar som ett bollplank åt VD och ägare i såväl affärsmässiga som ekonomiska frågor. Rollen ingår i ledningsgruppen och du förväntas arbeta med de strategiska frågorna och ha erfarenhet av att vara en del av en ledningsgrupp samt upprätta affärsplaner. Du känner dig trygg i att driva det strategiska ledningsgruppsarbetet framåt.

Du förväntas också framöver, utifrån din kunskap och erfarenhet av att digitalisera och automatisera arbetet, att utveckla processer och rutiner för att se till att arbetet görs effektivt och strukturerat. Du kommer i ditt arbete att lära känna koncernen och arbeta med dess viktiga synergieffekter. Placeringsort är i Malmö. Tillträde så snart som möjligt.

Din bakgrund och profil

Du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och flerårig erfarenhet från arbete inom redovisning och controlling. Du har i dina tidigare roller haft det totala HR-ansvaret och är van att hantera dagliga HR-frågor innefattande det totala anställningsförhållandet. För att trivas i rollen tror vi att du är prestigelös och trygg i din kompetens och som ledare. Du har en utåtriktad och positivt medryckande personlighet och har samtidigt, i situationer där det krävs, skinn på näsan. Du kan se helheten såväl som detaljerna och du kan självständigt driva ditt arbete framåt. Du är avancerad användare av Excel och navigerar obehindrat i moderna ekonomi- och affärssystem. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.

Så här söker du tjänsten

I denna rekrytering samarbetar Nazar Nordic med Academic Search International. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 2/12. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar personligt brev och CV. Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Sofi Bernflo på telefon 0708-288 129 eller mail sofi.bernflo@academicsearch.se alternativt Johanna Olsson på telefon 0709-543901 eller mail johanna.olsson@academicsearch.se

Om Nazar Nordic

Nazar Nordic är en researrangör under världens största reseföretag TUI. Företaget har sin bas i Malmö och vänder sig till de svenska, norska, danska, finska och isländska marknaderna med missionen Nordens All Inclusive Specialist. Företaget består av närmare 25 medarbetare i huvudkontoret och närmare 70 medarbetare ute i resmålen.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se


*M

Johanna Olsson - johanna.olsson@academicsearch.se

Apply now