close
Logo

9 Dec 2018

Livsmedel | Malmö | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Rekrytering

Movement Group – Senior KAM

Movement Group söker nu en engagerad och passionerad försäljningsstjärna som starkt ska bidra till företagets fortsatta tillväxt och med fokus på Movement Groups produktportfölj.

Om rollen

Som Senior KAM ansvarar du för flera varumärken och alla kunder och för att skapa morgondagens starka portfölj. Du kommer i din roll starkt att bidra till att Movement väljs som samarbetspartner. Du har ett resultat- och organisationsansvar samt fullt personalansvar för dina medarbetare, vilket i nuläget är en person. Som Senior KAM är du medlem i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Tjänsten är placerad i Malmö, med resor dit kunderna eller varumärkesägarna befinner sig (troligen 1-2 dagar/vecka).

Ansvarsområden och Arbetsuppgifter

 • Ansvara för KAM-relaterade uppdragsgivarkontakter avseende de varumärken Movement är distributör av.
 • Relationsbyggande med alla kontaktpersoner hos dagligvaruhandelns, servicehandelns och storhushållens kedjekunder.
 • Nyhetspresentation, förhandling, planering av kampanjer samt uppföljning inom alla Movements kategorier.
 • Framtagande av business case enligt den prospektprocess som existerar.
 • Driva, implementera och skapa delaktighet i förändrings- och utvecklingsprojekt.
 • Agera för att bibehålla och utveckla en stark, varm och kommunikativ organisationskultur.
 • Engagera och entusiasmera sina medarbetare mot vision och mål med fullt personalansvar för KAM organisationen.

Erfarenhet och utbildning

 • Du har minst 5 års erfarenhet som KAM.
 • Du har ett dokumenterat skickligt affärsmannaskap.
 • Du har erfarenhet av retail och/eller FMCG.
 • Har du erfarenhet även från Foodservicesektorn är det en merit.
 • Du har en eftergymnasial examen inom försäljning, marknad, ekonomi eller motsvarande.
 • Du har förmågan att arbeta med en komplex portfölj bestående av varumärken inom flera olika kategorier.
 • Du är en skicklig användare av Office 365 (PowerPoint, Forms, Word och Excel).
 • Du har god verbal och skriftlig förmåga i svenska och engelska.

Den vi söker

Vi söker dig som är en affärsorienterad KAM och ledare som har god förmåga att inspirera, entusiasmera och arbeta engagerat mot uppsatta mål. Ditt driv och din kreativitet visar sig genom att du ständigt hittar nya lösningar och infallsvinklar och ser möjligheter framför problem. Du har den där unika förmågan att skapa proaktivitet i teamet! Du har en gedigen erfarenhet av att arbetat med komplexa produktportföljer bestående av varumärken inom flera olika kategorier. Du kommer i din roll att få en stor möjlighet att påverka din egen avdelnings utveckling såväl som Movements fortsatta starka positionering på marknaden.

Du är prestigelös och din positiva inställning sprider glädje och engagemang och du trivs med att samarbeta och bygga relationer såväl internt som externt. Du har en öppen, ärlig och respektfull framtoning i din kommunikation och har förmågan att delegera och arbetar utifrån ett coachande ledarskap.

Du kan stå för och leva företagets vision och värdeord; proaktiv, affärsmässig och prestigelös.

För att skicka din ansökan

Movement Group samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofi Bernflo på 0708-28 81 29 eller Sara Olsson på 0701-65 31 96 på Academic Search.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande dock senast den 10 december.

Om Movement

Det ligger liksom i namnet, Movement är ett tillväxtföretag, i ständig rörelse framåt. Vi växer när vi utvecklas och när vi skapar framgång för våra uppdragsgivare. En dag på jobbet innebär hög energi, en kul stämning och korta beslutsvägar. Med över 50 år av framgång bakom oss kan vi vår marknad och vi arbetar hela tiden med att bli bäst på de tjänster vi erbjuder. Därför vänder sig många starka leverantörer och varumärken sig till oss, varumärken och produkter som vi är stolta att representera.

Movement Business Partner AB är ett av Sveriges ledande sälj-, marknadsföring- och importföretag för snabbrörliga konsumentvaror. Movement Sales Partner AB erbjuder specialiserade säljtjänster till leverantörer i Sverige inom dagligvaruhandel, servicehandel samt restaurang och storhushåll. Vi har drygt 130 engagerade medarbetare och arbetar med omkring 50 olika uppdragsgivare.

*M

Sofi Bernflo - sofi.bernflo@academicsearch.se

Apply now