close
Logo

9 Dec 2018

Livsmedel | Malmö | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Rekrytering

Movement Group – Försäljningschef Foodservice

Movement Group söker nu en Försäljningschef till en varierande tjänst som starkt ska bidra till företagets fortsatta tillväxt. Har du erfarenhet från Foodservice, ledarskap och en stark passion för försäljning? Då är detta rätt utmaning för dig!

Om rollen

Som Försäljningschef är du kommersiellt ansvarig för Foodservice säljkår, och är Movements ”Foodserviceproffs”. Du kommer att leda din säljkår mot att uppfylla och överträffa uppsatta affärsmål, utifrån uppdragsgivarens riktlinjer och i linje med Movements vision, strategiska inriktning och värdegrund. I din roll har du det övergripande, och till viss del, operativa ansvaret för alla uppdragsgivare inom Foodservice.

Movements huvudkontor är placerat i Malmö, men tjänsten är fältbaserad. Du rapporterar till Försäljningsdirektör.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

 • Fullskaligt personalansvar för fältsäljare, innesäljare och anbudsadministratörer (10 st).
 • Coacha dina medarbetare i deras utveckling, genom samresor, löpande uppföljnings- och coachingsamtal och medarbetarsamtal.
 • Planering av säljcykel inklusive budget, i dialog med försäljningsdirektör.
 • Planera och fördela mål per distrikt inför varje säljcykel.
 • Löpande genomföra uppföljningar per distrikt under pågående säljcykel och förmedla detta vidare till uppdragsgivare och försäljningsdirektör.
 • Implementera gemensamma säljprocesser.
 • Ansvarig för uppdragsgivarkontakt och dess årsplan, budgetmål samt proaktiv uppföljning.
 • Planera och genomföra konferenser för säljkåren.
 • Arbeta med att etablera kontakt med nya möjliga uppdragsgivare inom Foodservice.

Erfarenhet och utbildning

 • Du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknad, ekonomi eller motsvarande.
 • Du har en gedigen erfarenhet inom Foodservice, såväl inom offentlig- som privat sektor.
 • Du har en dokumenterat god säljteknik.
 • Du är en skicklig användare av Office-paketet och säljstödsystem.
 • Du har god verbal och skriftlig förmåga.

Den vi söker

Vi söker dig som är en god ledare som har förmågan att inspirera, entusiasmera och arbeta engagerat mot uppsatta mål. Du är en god kommunikatör med en öppen, ärlig och respektfull framtoning. Du har ett positivt förhållningssätt, ser möjligheter framför problem och har en förmåga att delegera och anta ett coachande ledarskap gentemot dina medarbetare och kollegor. Du har den där unika förmågan att skapa proaktivitet i teamet!

För att vara rätt i rollen har du en gedigen erfarenhet av att ha arbetat med komplexa produktportföljer inom Foodservice. Du kommer i din roll att få en stor möjlighet att påverka din egen avdelnings utveckling såväl som Movements fortsatta starka positionering på marknaden. Du har både en strategisk och operativ förmåga och ett brinnande intresse för försäljning!

Du kan stå för och leva företagets vision och värdeord; proaktiv, affärsmässig och prestigelös.

För att skicka din ansökan

Movement Group samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofi Bernflo på 0708-28 81 29 eller Sara Olsson på 0701-65 31 96 på Academic Search.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande dock senast den 31 december.

Om Movement

Det ligger liksom i namnet, Movement är ett tillväxtföretag, i ständig rörelse framåt. Vi växer när vi utvecklas och när vi skapar framgång för våra uppdragsgivare. En dag på jobbet innebär hög energi, en kul stämning och korta beslutsvägar. Med över 50 år av framgång bakom oss kan vi vår marknad och vi arbetar hela tiden med att bli bäst på de tjänster vi erbjuder. Därför vänder sig många starka leverantörer och varumärken sig till oss, varumärken och produkter som vi är stolta att representera.

Movement Sales Partner AB erbjuder specialiserade säljtjänster till leverantörer i Sverige inom dagligvaruhandel, servicehandel samt restaurang och storhushåll. Movement Business Partner AB är ett av Sveriges ledande sälj-, marknadsföring- och importföretag för snabbrörliga konsumentvaror. Vi har drygt 130 engagerade medarbetare och arbetar med omkring 50 olika uppdragsgivare.

*M

Sofi Bernflo - sofi.bernflo@academicsearch.se

Apply now