close
Logo

18 Aug 2019

Kraft/Energi | Skåne län | Försäljning | Rekrytering

Modity Energy Trading – Key Account Manager

Brinner du för energi och för att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer? Vi söker dig som vill vara med och utveckla gasaffären hos Modity!

Modity är en av Sveriges ledande energihandlare och hjälper sina kunder att navigera rätt i en föränderlig omvärld. Genom sin spetskompetens, öppenhet och närvaro ger Modity sina kunder möjligheten att koncentrera sig på deras kärnverksamhet, allt för att göra energiaffären enkel. Modity erbjuder tjänster som löpande fysisk hantering av kundens energibehov samt experthantering av energimarknader och risk.

Har du erfarenhet av sälj-arbete och komplexa lösningar inom energibranschen? Vill du axla en viktig roll hos en av Sveriges ledande energihandlare? Då har vi rätt jobb för dig. Varmt välkommen till Modity och Lund!

Om rollen

Som Key Account Manager inom affärsområdet Gas fyller du en central roll hos Modity, med fokus på att hitta nya kunder samt att upprätthålla långsiktiga relationer med dessa. I ditt arbete ligger även att utveckla affären med några av våra befintliga strategiska partners. I ett nära och förtroendefullt samarbete hjälper du några av Sveriges största och mest professionella energikunder till långsiktig framgång.

Med din både breda och djupa erfarenhet och höga kompetens utvecklar du relationerna och upprätthåller en hög servicenivå och kvalitet. Du får stöd från hela organisationen genom professionella kollegor inom sälj, ledning och specialister.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Lund. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och dokumenterad erfarenhet av kvalificerad försäljning med god teknisk förståelse. Bakgrund inom energi och gasbranschen är meriterande, liksom försäljningskunskaper mot tung industri.

Den vi söker

I din roll som Key Account Manager är det viktigt att ha en stark förmåga att kunna öppna dörrar, bygga nätverk och möta kunder och partners på alla nivåer i organisationen. Vi ser gärna att du har erfarenhet och förmågan att skapa djupa och långsiktiga affärsrelationer med nyckelpersoner hos både nya och befintliga kunder. För att lyckas i rollen behöver du vara en drivande person som trivs med helhetsansvar och som kontinuerligt arbetar självständigt för att nå uppsatta mål och säljresultat, agera kundvårdande och skapa långsiktiga relationer.

Vi värdesätter hög social kompetens och god kommunikativ förmåga då arbetet innebär många kontakter, både internt och externt. Samtidigt är affärsmässighet en förutsättning för arbetet och erfarenhet av projektledning är en stor fördel i rollen som Key Account Manager.

Du motiveras av att jobba i en organisation där teamkänslan är viktig men även av att jobba där det råder stor frihet under ansvar. Som person är du driven och strukturerad och noggrannhet genomsyrar ditt arbete.

För att skicka in din ansökan

Modity samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maja Frick på 0737 46 21 43 eller maja.frick@academicsearch.se.

Om Modity

Modity är en av Sveriges ledande energihandlare och vårt team är ett av marknadens mest erfarna. Det är en förutsättning för att kunna leverera en enkel energiaffär, inte minst eftersom förändringstakten på energimarknaden är hög. Du får helt enkelt experter som ligger steget före andra. Bland våra kunder finns några av de största inom energibranschen.

M*

Maja Frick - maja.frick@academicsearch.se

Apply now