close
Logo

8 Jan 2018

Lantmännen Lantbruk

Material- och produktionsplanerare


Material- och

produktionsplanerare

som med handlingskraft styr från jord till bord

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, maskin, energi och lantbruk. Exempel på våra varumärken är Axa, GoGreen, Hatting, Kungsörnen och Kronfågel. Verksamheten ägs av 36 000 lantbrukare, har 10 000 anställda, är verksamma i 18 länder och omsätter 36 miljarder kronor.

Division Lantbruk samlar de verksamheter som utvecklar och erbjuder produkter och tjänster som bidrar till ett starkt och konkurrenskraftigt lantbruk. Vi har cirka 1 200 medarbetare och omsatte under 2010 drygt 11 miljarder kronor. Läs gärna mer på www.lantmannenlantbruk.se.

Planeringsavdelningen på Lantmännen Lantbruk ansvarar för logistiken av produkter inom foder, växtodling, utsäde och spannmål. Våra leverantörer och kunder finns både inom och utanför Sveriges gränser. Kunderna är lantbrukare i Sverige samt företag inom livsmedel- och energibranschen. Vi söker nu tre material- och produktionsplanerare till vår planeringsavdelning, två för tillsvidareanställning samt en för 1 års projektanställning. Tjänsterna är placerade på vårt huvudkontor i Malmö och du rapporterar till enhetschefen för Material- och produktionsplanering.

Som material- och produktionsplanerare ansvarar du för att i rätt tid anskaffa samt förse kunderna med produkter inom foder, växtodling och utsäde. Du har kontakt med leverantörer/avsändande lagerställe för utredning av leveransförseningar, retur- och reklamationsärenden. Du har kontakt med lager för att avgöra leveransdagar, möjliga lagringsvolymer, möjliga orderstorlekar mm. Effektivisering av våra transporter samt optimering av vårt lager är viktiga arbetsområden. Du har ett nära samarbete med interna avdelningar så som transportplanering, inköp, försäljning och produktion.

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning eller högskole-/universitetsutbildning och gärna något års erfarenhet av logistikarbete. Det är ett krav att du har god datorvana och har du kunskaper inom M3 eller andra affärssystem är detta meriterande. Koncernspråk är svenska och du behärskar även engelska i tal och skrift.

Som person är du handlingskraftig, ordningsam, strukturerad och lösningsorienterad. Du är öppen och positiv och har lätt för att kommunicera med olika typer av personer.

I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Search. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktperson för tjänsten är Helena Heijmink (040- 615 16 16) eller Marcus Kleine (040-615 16 20) på Academic Search. Tjänsten ska tillsättas så fort rätt person kan tillträda. Vi arbetar därför med ett löpande urval och vill ha din ansökan redan idag, dock senast den 23 januari 2012.

ansök tjänsten