close
Logo

8 Jan 2018

Bookatable.com

Marknadschef

Marknadschef till
Bookatable.com

Bookatable.com söker en erfaren, driven och kreativ Marknadschef för Norden med placering i Stockholm. Är du en passionerad och kreativ marknadsförare som är duktig på att skapa kreativa marknadsaktiviteter och därmed öka försäljningen? Då är du den person vi söker som Marknadschef till Bookatable.com.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Marknadschef för Bookatable.com kommer du att ansvara för Bookatable.coms marknadsstrategier och implementeringen av dessa i norden, mot målgruppen konsumenter. Detta innebär att du kommer att driva kampanjer, vara beställare till byråer och ansvara för den nordiska marknadsbudgeten. Initialt kommer du att ha personalansvar för en person och rapporterar till Bookatables Manager Director, Consumer Marketing i London.

Marknadschefen ansvarar för att:

 • Utveckla marknadsstrategier för den nordiska marknaden

  Planera och genomföra marknadsaktiviteter för den nordiska marknaden

 • Följa upp och analysera resultatet av marknadskampanjer
 • Marknadsbudgeten används på ett optimalt sätt
 • Vara huvudbeställare till kommunikations-, PR- och mediabyråer

  Din bakgrund

  Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller annan relevant utbildning.

  Vi tror att du har 5-7 års arbetslivserfarenhet med dokumenterat framgångsrika resultat inom både on- och offlinemarknadsföring. För att lyckas i denna roll har du en stor förståelse och känsla för internetbaserade verksamheter och är van att arbeta med digital marknadsföring. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från rese-, hotell-, restaurang- eller upplevelseindustrin. Du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift samt känner dig bekväm med hela MS Office paketet.

  Som person är du positiv, kreativ, driven och självgående. Självklart ser du dig själv som en teammedlem, stöttar dina kollegor och bidrar till en positiv anda.

  Om tjänsten

  Tjänsten är en tillsvidare anställning. Du kommer att vara placerad på det nordiska huvudkontoret i centrala Stockholm. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

  Om ansökan

  Bookatable samarbetar med Academic Search International i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten, kontakta gärna Claudia Sovré, 08-555 15 715. Urvalet sker löpande och vi vill därför ha din ansökan på engelska så snart som möjligt.

  ansök tjänsten