close
Logo

8 Jan 2018

Bona

Marketing Manager

Bona arbetar sedan 1919 med produkter för behandling av trägolv och är idag ett globalt företag med huvudkontor i Malmö och produktionsenheter i Sverige, Tyskland, USA och Kina. Vi är aktiva i mer än 50 länder och har dotterbolag i 18 länder. Vi lägger ner vår själ i att ta fram det bästa i världens alla trägolv. Vi har ett komplett produktsortiment för trägolvets hela livslängd, från installation till underhåll och renovering. Vi levererar lacker, limmer, oljor, rengöringsprodukter, slipmaskiner och slippapper till hantverkare och trägolvstillverkare. Genom innovation, professionalism, engagemang och respekt bygger vi vårt samarbete med partners, kunder och medarbetare. Bona är ett ISO 14001-certifierat företag. Läs mer på www.bona.com

Bona

söker

Marketing Manager

till marknadsfunktionen inom Product Management i Malmö

I samband med att Bona tar ökade marknadsandelar inom retailområdet tillsätts en nyinrättad tjänst som Marketing Manager på huvudkontoret i Malmö. Har du gedigen kompetens inom retailområdet i kombination med goda ledaregenskaper och ett stort affärsintresse kan detta vara rätt utmaning för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Planera, utveckla, genomföra och följa upp marknadskampanjer och varumärkesstrategier
  • Etablera strategier och plattformer för marknadskommunikation
  • Utveckla kommunikationskoncept och riktlinjer för marknadsföring till aktuella målgrupper inom Sales EU/APAC
  • Upprätta, underhålla och utveckla samarbete med marknadsföringsenheten inom Bona USA.
  • Vara delaktig vid utveckling av förpacknings- och etikettdesign liksom vid framtagning av broschyrer, prover och filmer.
  • Arbeta med varumärkeshantering och produktnamn

Som Marketing Manager arbetar du med chefs- och budgetansvar för marknadsfunktionen inom Product Management. Tjänsten är nyinrättad och du är placerad i Malmö och rapporterar till Vice President Product Management. Tjänsten innehåller ett visst mått av resor inom framför allt Europa men också till USA

Kvalifikationer och personlighet

Vi söker dig som har högskoleexamen inom marknadsföring och som lägger vikt vid att vara up to date med det senaste inom området. Du har minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerad marknadsföring och produktlanseringar inom internationell verksamhet liksom erfarenhet av projektledning och personalansvar. Du har gedigen kompetens inom retail B2C och vi ser gärna att du även har arbetat med B2B.

Vårt koncernspråk är engelska vilket medför att du måste ha förmågan att uttrycka dig obehindrat på engelska i såväl tal som skrift.

Som person tycker du om att vara en del av ett team och har lätt för att samarbeta. Samtidigt har du förmågan att vara ledare och arbeta självständigt. Du ser utmaningar som möjligheter och har både viljan och förmågan att tänka framåt. Andra utmärkande egenskaper är ditt driv, din initiativförmåga och kommunikativa sida.

Så här ansöker du

I det här uppdraget samarbetar vi med Academic Search. Du ansöker om tjänsten genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Har du några frågor beträffande tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Mats Nordin (040-615 16 11) eller Helena Heijmink (040-615 16 16) som ansvarar för denna rekrytering. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt men senast den 20 december 2010.

Välkommen med din ansökan!

ansök tjänsten