close
Logo

8 Jan 2018

För kunds räkning

Marketing Controller

Vill du bli en del av ett av världens mest kända företag och arbeta med ett av de mest välkända varumärkena. Vår aktör är en gigant inom den globala marknaden inom sitt område och söker nu efter en Marketing controller.

Som Marketing Controller vid FMCG-bolaget har du en mycket viktig roll i bolaget. Tjänsten är placerad i Stockholm. Rollen är en bred roll där du kommer att ha många kontaktytor internt och du kommer att utmanas i din dagliga verksamhet med ett helhetsperspektiv, från ax till limpa. Du kommer i denna roll att vara en del av ledningsgruppen för marknadsavdelningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ansvar för rapportering
 • uppföljning,
 • Analys av försäljningsvolymer, nya produkter etc.
 • Månatliga prognoser

  Utbildning och erfarenhet

  Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har en ca 5 års erfarenhet från liknande ekonomiarbete eller från roll/roller som business controller och mycket goda kunskaper i Excel.
  Du är duktig på analys, budget, kalkylering och uppföljning av verksamheten. Har du erfarenhet från FMCG branschen, retail, tillverkande bolag eller motsvarande är det meriterande.

  Personliga egenskaper

  För att trivas hos vår kund och för att vara framgångsrik i denna Marketing Controller roll är du en engagerad person som gillar att arbeta verksamhetsnära och har ett utvecklat affärstänk. Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Du har en kommunikativ förmåga och trivs i en roll där du kan förmedla komplexa termer på ett säljande sätt gentemot VD, men samtidigt ett prestigelöst förhållningssätt där du även känner dig utmanad av det löpande och administrativa i rollen.

  Övrigt

  Detta är en interimsroll på sex månader, med start vid årsskiftet.


  Ansökan och kontakt:

  I det här uppdraget samarbetar Företaget med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så skicka din ansökan redan idag, tack.

  Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Andreaz Karlsson på 08-555 15 724 på Academic Search International, som ansvarar för denna process.

  ansök tjänsten