close
Logo

8 Jan 2018

Délifrance

Logistikansvarig

Délifrance Norden AB är ett sälj- och marknadsbolag som ingår i Délifrance International. Délifrance International är ett av Europas ledande företag inom bake off med 20 produktionsanläggningar och 17 sälj och marknadsbolag i Europa. Délifrance International ingår i Nutrixo-koncernen där även Frankrikes ledande kvarnföretag, Grand Moulin de Paris ingår. Nutrixo har sitt säte i Paris, omsätter 1,4 Mdr och har 3 300 anställda. Délifrance Norden AB säljer och marknadsför djupfrysta och gaspackade bröd och bakverk till restaurang- och storhushålls marknaden samt dagligvarumarknaden i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Délifrance Norden AB omsätter 145 mkr och har 14 anställda. För vidare information se www.delifrance.se

Logistikansvarig

sökes till

Délifrance Norden AB i Helsingborg

Vi söker dig som brinner för logistikfrågor och som trivs i ett expansivt mindre bolag med korta beslutsvägar.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som logistikansvarig är ditt huvudansvar att se till att flödet av varor från fabrikerna i Europa till vårt lager och våra kunder i Norden sker på ett optimalt och kostnadseffektivt sätt. Du kommer även att vara back-up till ekonomichefen som controllerassistent i samband med månads- och årsbokslut.

Dina främsta arbetsuppgifter blir:

 • Inköpsplanering
 • Analysera och vidta åtgärder för att förbättra lageromsättning och leveranssäkerhet
 • Ta fram underlag till försäljningsstatistik och lönsamhetsanalyser
 • Samla in prognosunderlag
 • Anordna och följa upp transporter
 • Kontakt med lager, fabriker och transportbolag

  Du kommer att rapportera till Ekonomichefen.

  Kvalifikationer och erfarenhet

  Du har arbetat 3-5 år inom inköp, logistik eller controlling och har relevant utbildning.

  Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Franska är meriterande.

  Eftersom vi arbetar mycket i Excel är det viktigt att du är avancerad användare av detta. Det är viktigt att du har stor systemvana och har god förståelse för hur databaser fungerar.

  Personlighet

  Vi söker dig som visar stort engagemang och är ambitiös. Du är ansvarstagande och utför dina uppgifter med stor noggrannhet. Du har god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt.
  Du har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp och sporras av en miljö där det händer mycket. Du är diplomatisk och smidig i ditt samarbete med andra människor men kan också vara bestämd när det krävs. Arbetet innebär många snabba puckar och ställer därför höga krav på både flexibilitet och förmåga att prioritera.

  Så här söker du tjänsten

  Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i kontaktuppgifter och bifogar personligt brev och CV. Har du frågor är du välkommen att kontakta Academic Search (040-615 16 00), som hjälper Délifrance med denna rekrytering eller Jacelle Mattsson Reniers på Délifrance (042-33 4957). Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 maj 2011.

  ansök tjänsten