close
Logo

21 Feb 2019

Konsumentvaror | Uppsala Län | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Rekrytering

Lindt – Sales Executive till Uppsala

Lindt söker relationsskapande säljare till Uppsala

Har du ett genuint intresse för försäljning, att skapa goda relationer och ett affärsmässigt sätt med såväl kunder som konsumenter i fokus? Och, älskar du riktigt bra choklad? Då har vi en passande säljroll för dig!

Arbetsbeskrivning

Lindt & Sprüngli (Nordic) AB söker nu en ny, driven, relationsskapande säljare nära Uppsala.

Ditt ansvar är att besöka distriktets kunder och att aktivt arbeta med att våra produkter är väl exponerade i hyllan och på bästa exponeringsplats. Du säljer in och skapar engagemang för våra nyhetslanseringar och säkerställer att centrala såväl som lokala avtal följs. Du arbetar genomgripande och aktivt för att uppnå satta mål, genom att i samråd med butiken utveckla affären med Lindts synlighet och värdeskapande försäljning i centrum. Distriktet sträcker sig från Uppsala till Norra Stockholm, lämplig bostadsort är Uppsala.

Vi som arbetar på Lindt värnar om företaget och våra produkter – vi vill att du som säljare hos oss är lojal, professionell och dedikerad ditt uppdrag som Lindts representant gentemot handeln.

Vem är du?

Du har ett par års erfarenhet av försäljning, gärna från dagligvaruhandeln. Denna erfarenhet har gett dig förståelse dels för hur du säljer in dina produkter och dels för hur butikers ekonomi och lönsamhet fungerar, går ihop och utvecklas. Du är en affärsmässig nätverks- och relationsbyggande person med hög social kompetens, som trivs i mötet med andra människor. Vi söker dig som brinner för att arbeta som säljare!

I ditt arbete är du prestigelös, professionell och trygg i dig själv och dina förmågor. Du drivs av att lyckas samt att utmana dig själv med högt uppsatta mål som du gärna överträffar. Du ser möjligheter då de dyker upp, och har den retoriska förmågan och engagemanget att få kunden att vilja ta sig an dem. Du är såväl en tävlingsmänniska, som en lagspelare med respekt för både kollegor och kunder.

Vi sätter i denna tjänst stor vikt vid personlig lämplighet. Ett krav för tjänsten är att du har körkort, tjänstebil ingår i tillsvidareanställningen. Du kommer kontinuerligt att vidareutbildas inom försäljning.

Kontaktperson

Lindt samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på knappen ”Apply now” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Searchs Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Det innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Du är välkommen att kontakta ansvarig Researcher Annicka Roos på telefonnummer 0736-503154 eller via annicka.roos@academicsearch.se för eventuella frågor om processen, tjänsten eller Lindt. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Lindt

Sedan 1845 har Lindt förtrollat chokladälskare över hela världen. Under de 170 år som Lindt har funnits, så har företaget tillverkat choklad och chokladrelaterade produkter, inget annat. Generationer av engagerade, fantasifyllda och uppfinningsrika medarbetare har byggt företaget till vad det är idag: ”The world’s leading producer of premium chocolate”. I Norden har Lindt under de senaste 10 åren lyckats förändra chokladmarknaden fundamentalt. I Sverige har Lindt utvecklats från att ha varit en nischaktör, till att bli den näst största leverantören inom chokladkakor och praliner. I övriga norden är Lindt ett av de snabbast växande chokladföretagen. Vi som arbetar på Lindt är stolta över vårt varumärke och anser att Lindt är den klarast lysande stjärnan inom kategorin premiumchoklad.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

*M

Annicka Roos - annicka.roos@academicsearch.se

Apply now