dots

Varsego – Sälj & Marknadskoordinator

Vi söker en kreativ person med högt kommersiellt driv som är redo att axla en spännande roll som Sälj & Marknadskoordinator på Varsego!

Har du tidigare erfarenhet av en liknande roll inom FMCG samt motiveras av att arbeta i en roll med stor bredd och variation? Varsego erbjuder dig en dynamisk miljö där du som anställd har möjligheten att göra stor skillnad för kunder och konsumenter!

Om Varsego Sverige AB

Varsego, ”din lokala grossist” utgörs av ett nationellt nätverk av Varsego grossister. Varsego har idag 22 grossistdepåer, upp till 350 distributionsbilar, ca 45 utesäljare och ca 30-60 innesäljare. Beroende på säsong når bolaget omkring 17.000 kunder över hela Sverige. Varsego Sverige AB startades 2009 och säljer och distribuerar idag produkter åt Unilever/GB Glace, Lantmännen Unibake, Nimatopaal, Spendrups, Coca-Cola, VitaminWell, RedBull, Cloetta, Mondelez m.fl.

Majoriteten av Varsegos anställda finner man runtom i landet nära en av de 22 grossistdepåerna. På huvudkontoret på Sveavägen i Stockholm arbetar ett team bestående av 11 personer.

Varsego drivs av värderingarna Kundfokus, Kvalitet och Framåtanda.

Med stort kundfokus är vi affärsmässiga och serviceinriktade. Vi är flexibla och öppna för förändringar och jobbar nära våra intressenter. Vi anpassar oss kontinuerligt efter deras behov i både kunskap och organisation. Vi ska alltid leverera service som motsvarar våra kunders förväntningar. Vi ska alltid ha en schysst attityd, vara pålitliga och jobba med transparens. Med nyfikenhet och öppenhet ska vi hela tiden jobba med att vara steget före. Vi behöver hela tiden hålla oss uppdaterade om vad våra kunder vill ha och vilket behov de har som de ännu inte vet om. Med positivism och kämpaglöd jobbar vi tillsammans för att bli den bästa servicepartnern.

Om rollen

Som Sälj & Marknadskoordinator kommer du att ha en viktig och utvecklande roll med mycket varierande arbetsuppgifter. Du stöttar verksamheten i det dagliga arbetet, vilket kräver analytisk förmåga och ett kreativt intresse.

Rollen är länken mellan sortiment, försäljning och marknad och du rapporterar till Affärschefen. Placeringsort för rollen är på kontoret i Stockholm.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

 • Skapa och driva säljande kampanjer tillsammans med uppdragsgivare och Teamet.
 • Månadsrapportering och uppföljning mot uppdragsgivare
 • Analysera och följa upp marknadsaktiviteter.
 • Utforma och driva kommunikation såväl internt som externt.
 • Utveckla Varsegos hemsida och säkra att den är uppdaterad med intressant innehåll som driver trafik.
 • Utveckla och driva Varsegos varumärke i digitala kanaler
 • Utveckla och driva Varsegos webshop genom att hålla den aktuell, korrekt och säljande.
 • Hantera och säkra all produktinformation
 • Utveckla och uppdatera produktfolder och prislistor så de är aktuella.
 • Utforma, köpa in, fördela och driva POS- och annat reklammaterial för att öka försäljning
 • Intern kommunikation som t.ex. säljdata/uppföljning via veckobrev.
 • Planering och genomföra säljkonferenser och mässor

Din profil och bakgrund

 • Eftergymnasial utbildning, gärna inom marknadskommunikation/ekonomi
 • Ett par års erfarenhet inom marknad och/eller säljadmistration. Det är meriterande om du har liknande erfarenhet från FMCG.
 • Goda kunskaper i Excel och meriterande med kunskap i något layoutprogram som Indesign eller Photoshop.
 • Flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift

För att trivas i rollen tror vi att du är ansvarstagande och drivande i ditt eget arbete samt att du är en social själ som tycker om att verka internt och externt. Vi tror att du har en god förståelse för marknads- och säljprocesser och en nyfikenhet av att lära dig nya saker.

Du är prestigelös och arbetar gärna i ett litet team och över dess gränser då rollen har en tät kommunikation med grossisterna. Du har både en god kommunikativ och administrativ förmåga, och trivs som bäst när du har en varierad arbetsdag. Du är van vid att hantera många bollar i luften samtidigt och har förmågan att arbeta noggrant och strukturerat fastän tempot stundtals är högt.

Din ansökan

Varsego samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på knappen ”Ansök nu” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Searchs Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Det innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Du är välkommen att kontakta ansvarig Konsult Maja Frick på telefonnummer 0737 46 21 43 eller via maja.frick@academicsearch.se för eventuella frågor om processen, tjänsten eller Varsego. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se.

Varsego – Sälj & Marknadskoordinator

Fler lediga tjänster

Se alla