dots

St1 – Affärschef Biltvätt & tjänster

Var med på resan att skapa framtidens destination för människan på väg! Vi ska erbjuda konsumenter en bekvämlighetslösning för Biltvätt på våra Marknadsplatser. Vill du vara en nyckelspelare i St1 Sveriges AB:s nya destinationsmål uppmanar vi dig att läsa vidare!

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Idag driver St1 dryga 480 St1- och Shellstationer i Sverige, från Trelleborg i syd till Haparanda i norr. Båda kedjorna erbjuder drivmedelsprodukter som uppfyller kundernas höga förväntningar och som utvecklats med förnybara och hållbara bioprodukter för att uppnå Sveriges högt ställda krav på minskad miljöpåverkan.

Om rollen som Affärschef Biltvätt & tjänster

Biltvätt-verksamheten är strategiskt viktig för St1 i framtiden och utgör ett spännande område för nytänkande och bidrag till företagets strategier och affärsmål. Biltvätt-verksamheten omfattar knappt en halv miljon tvättande kunder och utgör en betydande affär som finns på över 80 marknadsplatser runt om i Sverige.

Affären förväntas växa såväl i antal biltvättenheter som i omsättning. Retail tillsätter nu en roll som Affärschef Biltvätt & tjänster i syfte att stärka det operationella fokuset och utveckla en långsiktig och hållbar plan för ett av våra viktigaste kundlöften.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla en ny destinationsplats, dit människor beger sig på sin resa för att vårt attraktiva koncept är destinationen. Som Affärschef Biltvätt & tjänster får du en avgörande roll i att säkra kundlöftet och lönsamhet i vårt Retail-erbjudande där du utvecklar och driver ditt ansvarsområde i linje med verksamhetens övergripande strategier, för att säkra konkurrenskraft och attraktion på marknaden.

Som Affärschef Biltvätt & tjänster utvecklar du St1-affären genom att aktivt initiera och genomföra försäljningsdrivande aktiviteter för att skapa kundnytta och lönsamhet.

Du har ett helhetsansvar för Biltvättsaffären, gör analyser och genomför löpande utvärderingar och förbättringsarbete. Du håller dig uppdaterad kring trender och strategier på marknaden för att säkra att vi ständigt utvecklar affären med kunden i fokus. Du ha ett gott affärssinne och gillar att arbeta strategiskt och långsiktigt, likväl som du tar fullt operativt ansvar för produkt och lönsamhet hela vägen ut till kund. Det innefattar allt från etableringsstrategier, investeringar, prissättning, betallösningar, produktval, marginaler, leverantörsavtal, marknadsföring, skötsel och reklamationer.

Du ansvarar även för tjänster som erbjuds på våra marknadsplatser såsom bil- och släputhyrning samt gasol.

St1 utvecklar ständigt nya affärer och din roll ansvarar i förlängningen för tillkommande automatiserad biltvättsverksamhet, laddstolpar för elfordon, samt eventuellt annan tillkommande verksamhet.

Om dig och din bakgrund

Du drivs av ditt engagemang och vill vara med att skapa en kedja i världsklass och ge våra kunder en extraordinär upplevelse.

Vi söker dig som vill vara med och bygga ett engagemang och en ny biltvättskedja. Du får en avgörande roll i att stärka attraktiviteten till våra marknadsplatser, säkra kunderbjudande och lönsamheten i vårt nuvarande och framtida Retail-erbjudande.

Det här ser vi gärna att du har med dig:

  • Akademisk examen alternativt eftergymnasial utbildning
  • Ett par års erfarenhet av motsvarande eller liknande arbete
  • Erfarenhet av andra områden är önskvärd
  • Erfarenhet av förhandling och ledarskap
  • Branscherfarenhet inom detaljhandel och inköps- och försäljningsverksamhet
  • Tydligt affärsmannaskap med förmåga att känna av situationer och fokusera på rätt saker
  • God kommunikatör som har förmågan att entusiasmera och se affärsmöjligheter

Erfarenhet från marknadsföring, betalsystem och investeringar är meriterande.

Du rapporterar till Regionchef inom St1 Sverige och placering för rollen är på kontoret i Sundbyberg.

Din ansökan

St1 Sverige AB samarbetar med Academic Search i denna rekrytering. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg, tack för din förståelse!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maja Frick på 0737 46 21 43 eller maja.frick@academicsearch.se.

Vi intervjuar löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

St1 – Affärschef Biltvätt & tjänster

Fler lediga tjänster

Se alla