dots

Rscued – Säljare, Stockholm

Vill du göra något nytt, typ som att jobba som säljare på Rscued? Är du social, energisk och framåtlutad? Älskar du människor och försäljning? Brinner du dessutom för produkter som gör gott både för hälsa och planet? Fortsätt läs – det finns just nu en grym tjänst tillgänglig i Stockholm!

Rscued fortsätter att växa (ca 30 % upp hittills i år) och behöver förstärka teamet med en ny säljare som vill sprida deras frukträddar-manifest!

40 % (!) av allt som odlas i världen slängs. Hade matsvinn varit ett land hade det varit det land som släppte ut tredje mest koldioxid efter USA och Kina.

Rscued har sedan 2015 arbetat och brunnit för att minska matsvinnet. Av räddad frukt och grönsaker tillverkar de juice, smoothies, lemonader, chips, hummus m.m. Smakerna varieras efter säsong och vad som kommer in. När de räddat vad de kan fyller de på med frukt från sina frukträddar-kompisar. Det lilla som blir över komposteras och blir till vegansk blomjord. Så att nya frukter och grönsaker kan växa.

Arbetsbeskrivning

Som säljare hos Rscued kommer du att besöka både deras härligaste café-, hotell- och restaurangkunder och deras mest fantastiska butiker inom dagligvaruhandeln. Du blir deras ansikte på stan och kundernas bästa vän. Din uppgift är att få nya och befintliga kunder att shoppa Rscued som aldrig förr. Rscued tror på långa äktenskap med sina kunder, inga snabba deals där de står som ensamma vinnare. Win-win är deras melodi.

Rollen innefattar ansvar för:

 • att bibehålla och utveckla Rscueds försäljning mot uppsatta mål genom att ha fokus på rätt kunder och lönsamma affärer på tilldelat distrikt
 • att upprätthålla gällande försäljningstaktiker med snitt 5 kundbesök om dagen och att sträva mot att få in 10 nya kunder i månaden (vi gillar tillväxt!)
 • att aktivt verka i försäljningsgruppen för långsiktigt hållbar affärsutveckling med förbättrad lönsamhet och motiverade och nöjda kunder och som viktigaste mål
 • att i säljaransvaret även verka för god stämning och supporta dina kollegor
 • att tilldelade kunder samt nya kunder är konstant nöjda, har ett maximerat inköp och en fungerande försäljning och relation med Rscued
 • att marknadsföra varumärket och utveckla medvetenheten om Rscueds sätt att arbeta
 • ett personligt kvalitets- och miljöansvar för sin del i verksamheten

Placering för tjänsten är Stockholm, med utgångspunkt från ditt hem. Resor sker löpande i tjänsten och körkort är därför nödvändigt. Du behöver även kunna tala och skriva svenska samt engelska obehindrat.

Din profil

Vi söker sig som älskar människor, är en social kameleont och sprider härlig energi. Du brinner för försäljning, är en bra lyssnare och har förmågan att ta ett rum. Du arbetar på ett strukturerat sätt mot uppsatta mål och gärna i ett högt tempo. Självklart är du en lagspelare som är framåtlutad och ser till att saker blir gjorda.

Har du ett upparbetat kontaktnät inom Stockholms café- och restaurangliv eller inom dagligvaruhandel är det ett plus i kanten.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

 • erfarenhet av att arbeta med försäljning
 • hög social kompetens
 • mycket god planeringsförmåga
 • stark inre motor
 • disciplin och målmedvetenhet
 • ett gott affärsmannaskap
 • ett kundorienterat mindset
 • god lyssnare

Om Rscued

Rscued är företaget från Helsingborg som sedan 2015 arbetar med och brinner för att minska matsvinnet. I sin frukträddar-fabrik räddade man förra året 439 ton frukt och grönt från att slängas. Av allt det fina tillverkar man juice, lemonader, shots, chips och en massa annat gott. www.rscued.se

Om Academic Search International

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer.

Rscued – Säljare, Stockholm

Fler lediga tjänster

Se alla