dots

One Nordic – Serviceingenjör (Växjö)

Är du en driven och kreativ Serviceingenjör som tycker om att arbeta i en entreprenöriell organisation? Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet och i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas? Då är detta något för dig!

Just nu söker ONE Nordic dig som vill arbeta med konstruktion och provning av elkraftsanläggningar i Småland, Halland och Skåne. Du är placerad vid deras kontor i Växjö och kommer att ingå i en grupp med tung spetskompetens inom elkraft! En gruppering på framfart och var du kommer att få verka i en utvecklande miljö.

På ONE Nordic får du möjlighet att arbeta med en mängd olika utmanande och högprofilerade projekt som ger dig möjligheter att avancera i karriären och samtidigt bidra till samhällsinsatser som har en positiv och hållbar inverkan på de platser där vi bor och lever våra liv.

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”. De hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att bygga, underhålla, uppgradera, modernisera och optimera sina anläggningar. Du blir en viktig nyckelspelare i deras organisation för att de ska kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Fungerande energiinfrastruktur och energianläggningar är en samhällsviktig verksamhet. Hos ONE Nordic gör du skillnad!

Arbetsbeskrivning

Som serviceingenjör arbetar du med konstruktion och provning i ONE Nordics större och mindre projekt hos deras kunder inom nät-, station- och industrianläggningar. Du skapar goda, relationer med ONE Nordics kunder där målet är ett partnerskap som gör båda till vinnare. Du kommer att arbeta med helhetsåtaganden från kravställning till leverans och i arbetet ingår att utföra uppdrag på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Du arbetar i team med projektledare, montörer, tekniker och underentreprenörer. I den här rollen får du vara med hela vägen från ritbordet till drifttagning!

Som serviceingenjör så kommer dina arbetsuppgifter bestå av att utföra projekt med god kvalitet vilket innebär bland annat följande arbetsuppgifter:

– Hjälpa till med framtagning av offerter

– Konstruktion av ställverk, transformatorer och kontrollutrustning

– Provning och drifttagning av nya anläggningar

– Funktionsprovning i befintliga anläggningar

– Dokumentation

Vem är du?

Du har en teknisk högskole- eller universitetsutbildning och arbetslivserfarenhet som konstruktör inom elkraftsområdet. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga kundrelationer. Du är både lösningsorienterad och systematisk med ett stort sinne för detaljer.

Du tar initiativ, har ett stort eget driv men också ett stort hjärta och engagemang i det du tar dig för. Du arbetar genom god kommunikation, transparens och samarbete samt trivs i en entreprenöriell organisation med stort lokalt ansvar och mandat.

Du är van med att arbeta i CAD-program samt med provningsutrustningar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem såsom IFS eller liknande.

Tjänsten kräver B-körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du arbetar över ett antal regioner i södra Sverige, men de flesta av kunderna finns inom en 10-milsradie, varför övernattningar endast sker i viss utsträckning.

Vårt erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Vi erbjuder:

• Attraktiva medarbetarförmåner

• Frihet under ansvar

• Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde

  • Stora utvecklingsmöjligheter och tillgång till ett gediget internt utbildningsprogram

• En stimulerade miljö samt ett lokalt ansvar och mandat

Din ansökan

ONE Nordic samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Per Malmberg +46 (0)701 653 100, per.malmberg@academicsearch.se eller Researcher Betty Holmberg som du når på betty.holmberg@academicsearch.se, 070- 165 31 04.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Urval sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”.

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energi- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare.

Vi har marknadens bästa kompetens för att underhålla, bygga, utveckla, modernisera och optimera kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energianläggningar. ONE Nordic har idag ca 1 100 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

One Nordic – Serviceingenjör (Växjö)

Fler lediga tjänster

Se alla