dots

Gears of Leo – Backend Engineers

Nu söker vi flera erfarna Java/Kotlin utvecklare inom payments som vill arbeta i ett av de roligaste bolagen som finns i Växjö – om du gillar programmering, innovation och betalningar i en modern tillväxtmiljö så är detta jobbet för dig. Remote work är accepterat.

Vad kommer du att göra?

Du kommer att arbeta med utveckling av ett högpresterande transaktionssystem där korrekthet, prestanda, säkerhet och smarta lösningar är av största vikt. Ditt team består av teamleader och erfarna utvecklare i samarbete med specialister inom betalningar, QA och produktutveckling. Systemet hanterar en stor genomströmning av transaktioner vilket ställer stora krav på tekniska lösningen men även användarvänligheten och kundupplevelsen. Målet är att fortsätta vara “King of Casino” och hålla Leo Vegas Mobile gaming i framkant när det gäller mobilspel.

Företaget har vuxit kraftigt under många år och fortsätter att göra det, men teamen arbetar mycket som ett litet företag i företaget. Det är en familjär känsla och god stämning hos oss och du och teamet får ett helhetsansvar vad ni ska bygga och följer upp detta med användartester, monitorerar och verifierar värdet och resultatet av det. Instant feedback.

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som vill ha en tydlig bild av det du gör och kunna påverka vad du ska bygga och vad det byggs för. Resultatet ser du direkt då Gears of Leo har hand om hela tekniken så du kan alltid och under hela tiden justera för en perfekt upplevelse.

Men varför ska du välja oss?

”Vi arbetar i en högpresterande livemiljö, som gör att du kan distribuera och leverera din kod direkt till produktion. Men detta kräver också att du kan hantera högpresterande och skalbar kod för att säkerställa hög kvalitet och prestanda i våra miljöer över tid.”

Som passionerad del i teamet så erbjuder vi dig möjligheten att arbeta med utmanande uppgifter varje dag, ett sammansvetsat team av människor som du kan lära dig av och växa med och få möjligheten att sitta i prisbelönta lokaler med flexibla kontorstider som passar in i livspusslet.

Att det finns biljard och pingisbord, flipperspel och TV spel kan du se som en rolig bonus under din arbetsdag.

Vem letar vi efter

Vi letar efter en verklig mjukvaruhantverkare som har stor erfarenhet av Java- och backend -utveckling och trivs i en atmosfär där lärande, innovation och utveckling av ny teknik är nyckeln.

Vi vill gärna höra mer från dig

Eftersom företagets arbetsspråk är engelska så vill vi gärna se ditt CV på engelska.

På LeoVegas Mobile Gaming Group tror vi bestämt att vår mångfald är det som gör oss unika och att alla är välkomna på resan – oavsett ålder, kön eller bakgrund.

Vi lägger stort fokus i att upprätthålla en hög mångfald och inkludera alla i vår grupp. Att vara ett globalt företag med en mycket mångsidig kundbas gör det viktigt att även vår personal återspeglar detta.

Genom att göra det tror vi att vi kommer att uppnå bästa möjliga kundupplevelse och skapa bättre värde för våra aktieägare.

Lön och Förmåner

? Konkurrenskraftig grundlön

? Liv – Arbetsskador & sjukförsäkring

? Möjlighet att registrera dig för en attraktiv privat sjukvårdsförsäkring för både dig och din partner

? 3 000 kr friskvårdsbidrag p/a

? 30 årliga semesterdagar

? 1 500 kr tekniskt bidrag

? Tjänstepension – Detaljer på begäran

? Benify – En förmånsportal med massor av attraktiva rabatter

? Föräldralön när du har arbetat för oss 1 år+

? Massor av bra företagsevenemang!

? Mobiltelefon & bärbar dator

? Om du inte är baserad på arbetsplatsen kommer vi också att förse dig med ett flyttpaket inklusive flyg och 2 månaders boende.

Vill du veta mer om rollen och Gears of Leo får du gärna kontakta ansvarig rekryteringskonsult: joachim.marmstedt@academicsearch.se eller mob: +46 768 502 732

Gears of Leo – Backend Engineers

Fler lediga tjänster

Se alla