dots

Dillon – Redovisningskonsult

Är du en driven, ambitiös och ansvarstagande person med bred erfarenhet från redovisning och konsultbranschen? Anser du att det är stimulerande och utvecklande att vara delaktig i flera olika företag och branscher? Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar i en självständig roll som kvalificerad Redovisningskonsult.

Om rollen

Dillon växer och behöver förstärka organisationen med en kvalificerad Redovisningskonsult. Du kommer bli en del av ett team som består av 10 ambitiösa redovisningskonsulter och kontoret är beläget i centrala Malmö. I din roll kommer du att ansvara för ett 40-tal små till medelstora kunder och vid din sida kommer du att ha en uppdragsansvarig som ofta sköter mer av det löpande arbetet.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:

• Löpande bokföring och avstämningar

• Period- och årsbokslut

• Rapportering

• Budgetuppföljning

• Prognoser

• Kassaflöde

• Analyser

• Årsredovisningar

• Deklarationer och rådgivning

Din profil och kvalifikationer

För att trivas och lyckas på företaget och i rollen behöver du vara självgående, men samtidigt en engagerad lagspelare. Du trivs med att jobba med olika kunder i olika branscher och drivs av att lösa deras speciella utmaningar. Du är noggrann och effektiv och är införstådd med att arbetstempot tidvis kan vara högt. Du har bred erfarenhet av olika affärssystem och har lätt för att sätta dig in i nya system.

En lämplig bakgrund för denna tjänst är:

·Högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning

·Minst 3 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete

·Erfarenhet av motsvarande arbete från ekonomiavdelning, redovisnings- eller revisionsbyrå

·Flytande i svenska, såväl i tal som skrift

Vi ser det som meriterande om du är auktoriserad Redovisningskonsult. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i systemet Fortnox.

Din ansökan

Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Marcus Kleine +46 (0)736 50 31 77, marcus.kleine@academicsearch.se eller Researcher Johanna Ohm på +46 (0)701 65 31 65, johanna.ohm@academicsearch.se.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast den 20 oktober 2021. Urval kan komma att ske löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

Om Dillon

Dillon erbjuder ett brett tjänsteutbud inom administration, ekonomi och revision. Företaget har idag ca 20 anställda på kontoret i centrala Malmö. Dillon är en säker och trygg partner till företag och organisationer sedan mer än 30 år. Vårt syfte är att genom engagemang, kompetens och personlighet hjälpa företagare driva sin verksamhet så att de når sina mål.

Dillon – Redovisningskonsult

Fler lediga tjänster

Se alla