close
Logo

8 Jan 2018

SAKI

Kreditansvarig

Kreditansvarig

till House of Saki

House of Saki har behov av en resurs och söker därför en självständig, strukturerad och noggrann person till kontoret i Svedala.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer självständigt att ansvara för och arbeta med kundkredithanteringen hos House of Saki, ett dynamiskt arbete. Detta innebär allt ifrån kreditbedömningar av kunder till uppföljning av dessa krediter, där du kommer att följa upp inbetalningsflödena. Du håller i kontakten med kreditförsäkringsföretag som du samarbetar med, löser problem vid utestående krediter. Då denna roll är central för företaget arbetar du nära ekonomichefen där du kommer att få medverka i många spännande sammanhang inom ekonomifunktionen.

Tjänsten ställer höga krav på ansvarstagande, driftighet och initiativförmåga.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har cirka fem års relevant arbetslivserfarenhet av kundrelationer (B2B) i internationell miljö. Du är väl förtrogen med olika betalsystem samt att jobba med valutor. Vi tror att du har en civilekonomexamen eller motsvarande.

Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Kunskaper i tyska är meriterande. Du behärskar Officepaketet.

Personlighet

Som person är du en diplomatisk relationsskapare. Du har förmågan att arbeta självständigt. När situationen så kräver kan du vara en tuff förhandlare med gott omdöme.

Så här söker du tjänsten

Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i kontaktuppgifter och bifogar personligt brev och CV. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ida Hartford (040-615 16 14) på Academic Search, som hjälper House of Saki med detta uppdrag. Eftersom House of Saki har behov av resursen omgående sker urvalet löpande och vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

ansök tjänsten