close
Logo

8 Jan 2018

Atea Sverige AB

Konsultchef

Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 000 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 23 miljarder svenska kronor 2011 och är noterad på Oslo Börs.

I Sverige är det 1 800 medarbetare på ett trettiotal orter från Malmö i söder till Luleå i norr. Omkring 1000 av dessa är konsulter.

Ateas vision är att bygga Sverige med IT. Genom att skapa en IT infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige. Atea vill bidra med kunskap och effektiva lösningar till skolan, polisen, räddningstjänst och sjukvård i deras arbete att trygga vår välfärd. Atea vill göra svensk exportindustri än mer konkurrenskraftig och ge entreprenörer bättre möjligheter att förverkliga sina drömmar.

Vill du vara med och bygga Sverige med IT?

Atea söker nu en Konsultchef till kontoret i Malmö. Kontoret består totalt av drygt 150 medarbetare, varav nästan 100 är konsulter. Konsultchefen har personalansvar för ca 15 konsulter. I rollen ingår rekrytering, kompetensutveckling, coachning, löne- och utvecklingssamtal samt personaladministration. Du ansvarar även för beläggningsgraden, samt att utveckla affärsrelationer med såväl befintliga kunder och leverantörer. I rollen ingår även ett leveransansvar för de projekt som konsulterna levererar.

Du kommer arbeta i en stimulerande företagskultur präglad av engagemang, laganda och ansvarstagande medarbetare. Ett företag i ständig förändring som befinner sig i ett spännande skede med många intressanta nya projekt. Det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Det råder högt i tak och verksamheten genomsyras av Ateas värderingar:

 • Vi vill mer!
 • Vi brinner för det vi gör!
 • Vi tar personligt ansvar och sätter laget

  Kvalifikationer

 • Erfarenhet av arbete inom både teknik och försäljning
 • Erfarenhet av ledande befattning
 • Gärna erfarenhet från IT-branschen
 • God förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift
 • Universitetsutbildning eller motsvarande

  Profil

  Vi söker en person som är social och affärsmässig med hög teknisk förståelse. Du har en förmåga att se helheten och ditt arbetssätt präglas av högt driv och engagemang. Du har förmågan att entusiasmera och engagera din omgivning. Som person trivs du med att arbeta med mycket kvalificerade medarbetare och kunder. Du är van vid att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och har ett resultatinriktat synsätt med fokus på medarbetare och affärer.

  Sök tjänsten

  Atea samarbetar med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan. Fyll i dina uppgifter samt bifoga personligt brev och CV. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Karin Hultenheim 0736-503144. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet men vi vill ha din ansökan senast 2013-05-10 .

  ansök tjänsten