close
Logo

8 Jan 2018

HiQ

Konsultchef

HiQ är ett IT- och managementkonsultbolag – specialiserat på kommunikation och mjukvaruutveckling.
Med nordiskt hjärta, och som renodlat konsultbolag, behärskar vi tekniken och hur våra kunder tjänar pengar på den.
Idag är vi 1000 medarbetare, på 10 kontor i fyra länder, som levererar resultat till våra kunder – varje dag. Vi tror på att leverera resultat, ta ansvar och att göra svåra saker enkla. Dessutom lägger vi gärna till lite glädje i våra samarbeten med kunderna.
HiQ startades 1995 och är sedan mer än 10 år noterade på OMX Mid Cap lista. HiQ utsågs till Sveriges Bästa IT-konsult 2007, 2008, 2009 och 2010.

HiQ Skåne söker en relationsskapande Konsultchef

Arbetsuppgifter
Som relationsskapande Konsultchef kommer du att arbeta med utveckling och merförsäljning på den befintliga kundportföljen. Du har kund-, budget- och uppföljningsansvar för några av HiQs kunder. Genom att förstå och sätta dig in i kundens system och processer hjälper du kunden till ökad lönsamhet och förbättrade processer. I rollen som Konsultchef har du också ett personalansvar för en grupp av HiQs konsulter där du ansvarar för trivseln i gruppen, löne- utvecklingssamtal samt ser till att alla konsulter har full beläggning. Fördelningen på din tid kommer vara ca 75% affärsskapande och 25% personaladministration.

Bakgrund
Vi söker dig med relevant teknisk högskole- eller universitetsutbildning och som har ett brinnande intresse av att skapa relationer. Tidigare personalansvar är inget krav (dock meriterande) och du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Vi förutsätter också att du generellt har goda IT-kunskaper.

Vem är du?
Din personlighet är mycket viktig. Som person är du social och har lätt för att skapa förtroende och bygga relationer för att vidareutveckla kontakten med våra kunder. Du är drivande, tävlingsinriktad och entusiastisk i ditt säljarbete och har en hög integritet och ärlighet. Din stora drivkraft är att göra affärer och har ett gott affärsmannaskap samt att ha roligt på jobbet.

Så ansöker du
I det här uppdraget samarbetar HiQ Skåne med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan. Du får då upp ett formulär i vilket du fyller i kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV. Vi vill gärna ha din ansökan snarast, dock senast 31 mars, 2011.

Har du några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Erik Sjöström (040-615 16 36) på Academic Search International.

ansök tjänsten