close
Logo

8 Jan 2018

Arjo AB

Konceptutvecklare Industridesign

ArjoHuntleigh är ett av tre affärsområden i Getinge Group har 4 000 anställda globalt och en omsättning på 6 miljarder kronor. ArjoHuntleigh är världsledande leverantör av integrerade lösningar för vård av rörelsehindrade personer och därtill relaterade problem. www.ArjoHuntleigh.com

GETINGE GROUP är ledande global leverantör av utrustning och system som bidrar till kvalitetshöjning och kostnadseffektivitet inom vård och Life Science. Utrustning, service och teknologier erbjuds i varumärkena ArjoHuntleigh, GETINGE och MAQUET. Getingegruppen har en omsättning på ca 20 miljarder kronor och har drygt 11 000 anställda.

Konceptutvecklare Industridesign

sökes till

ArjoHuntleigh

Tycker du det är spännande med människonära produkter? Vill du arbeta från behov till koncept? Då ska du söka till oss!

Du kommer att ingå i en utvecklingsgrupp på 8 personer som jobbar nära tillsammans för att möta framtida behov inom den globala vårdsektorn. Vi arbetar med innovationer där vi skapar nya produkter inom våra olika produktsegment. Vi har fördelen att arbeta med våra användare, vårdgivare samt vårdtagare och omvandla deras behov till ett helt koncept.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Dina främsta arbetsuppgifter är att:

 • Identifiera behov/problemområden och omvandla dessa till helhetslösningar
 • Utveckla produkten från ide till koncept
 • Visualisering genom t.ex. modeller/mock-up, skisser eller renderingar
 • Egna tester och användartester av befintliga produkter och koncept
 • Kontakter med gränssnitt till projekten såsom kunder, säljare och slutanvändare
 • Dokumentation av ovanstående
 • Medverka i framtagning av kostnadsramar
 • Överföring av konceptet till något av våra New Product Development Team

  Kvalifikationer

  Du har förmodligen en utbildning i industridesign eller teknisk design, alternativt annan yrkesskicklighet inom det aktuella området och erfarenhet av att utveckla fysiska produkter.
  Du bör ha erfarenhet av Photoshop/Illustrator eller liknande.

  Personliga egenskaper

  Hur du fungerar i gruppen är viktigt! Du behöver kunna tänka utanför boxen och se den stora bilden. Att hantera hög abstraktionsnivå och många motstridiga krav är en fördel. Vi gillar idé-rikedom.

  Vi erbjuder

  Vi erbjuder dig en viktig roll i ett lönsamt världsledande medicintekniskt företag med produktutveckling högt på agendan. Design, funktionalitet och ergonomi är viktigt i alla våra produkter. Vi arbetar med användare över hela världen.
  Du kommer att arbeta i en kreativ arbetsmiljö i ett litet team med högt i tak. Du kommer att få arbeta med väldigt varierande arbetsuppgifter, med allt från analysarbete och presentationsmaterial till hands on-uppgifter såsom koncepttester och mockup-byggande.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning och du är placerad i Lund.

  Så här söker du tjänsten

  Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i kontaktuppgifter och bifogar personligt brev och CV. Har du frågor är du välkommen att kontakta Måns Persson (040-615 16 31) eller Maria Toft (040-615 16 35) på AcademicSearch International, som hjälper ArjoHuntleigh med denna rekrytering. Vi intervjuar löpande och vill därför ha din ansökan snarast!

  ansök tjänsten