close
Logo

8 Jan 2018

AB Interpares

Kommunikatör

Woody Bygghandel är bygghandeln som finns nära dig. Vi består av ett 70-tal engagerade och kunniga entreprenörer med lokal förankring i orter över hela Sverige. Kedjan har funnits sedan 1944 och vårt gemensamma varumärke i över 10 år. Vår långa historia gör oss till både en familjär och professionell bygghandel. För att kunna erbjuda konkurrenskraftiga kvalitetsprodukter ingår vi i Sveriges största inköpsorganisation inom byggvaror, Interpares, som omsätter 6,2 miljarder. Läs gärna mer på www.woody.se. och www.interpares.se.

Kommunikatör
till Marknadsavdelningen för Woody Bygghandel

Till en nyinrättad tjänst för Woody Bygghandel söker vi en kommunikatör med brinnande intresse för det skrivna språket. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och är en tidsbegränsad anställning till och med 2012-12-31. Placeringen är i Helsingborg.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Som Kommunikatör ska du tillsammans med övriga på marknadsavdelningen skapa en sammanhållning kring varumärket Woody Bygghandel. En ny varumärkesplattform är framtagen.
Du kommer att komma in i en utvecklingsfas där vi ska lägga den nya grunden för varumärket och värdera hur vi kommunicerar detta internt och externt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

 • Tillsammans med marknadsavdelningen implementera Woodys nya varumärkesplattform
 • Skapa riktlinjer med stöd av bl a reklambyrå
 • Samla information och fakta
 • Sammanställa fakta till säljande material och publicera detta genom olika kanaler
 • Uppdatera innehållet på våra digitala kanaler
 • Utarbeta nyhetsbrev och göra pressreleaser.

I tjänsten igår en del resdagar runt om i Sverige för att träffa Woody Bygghandels delägare.

Kvalifikationer:

Du har högskole- eller universitetsutbildning troligtvis med fokus på kommunikation. Du har tidigare arbetat med bland annat webtexter för B2B- och internkommunikation och förstår hur man ska använda skriftspråket i den digitala världen. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en miljö med internationella kontakter. Du behärskar Office-paketet samt gärna Indesign, Photoshop, Acrobat och Illustrator. Du uttrycker dig flytande i tal och skrift på både svenska och engelska. Har du körkort är detta en fördel.

Personlighet:

Rätt personlighet och inställning är viktigt för att passa för tjänsten. Då kommunikation, och framförallt skriftlig kommunikation, kommer att vara ditt arbetsområde är det en förutsättning att du är mycket duktig på att formulera dig och kan hantera information och fakta och omvandla det till läsvärda texter. Andra egenskaper som beskriver din personlighet är:

 • Systematisk och strukturerad
 • Har integritet
 • Är pedagogisk
 • Duktig på att nätverka
 • Förtroendeingivande.

Så söker du tjänsten
Du ansöker om tjänsten genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar personligt brev och CV. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Maria Toft 040-615 16 35 eller Lotten Pettersson 040-615 16 13 på Academic Search International som ansvarar för denna rekrytering. Tjänsten ska tillsättas omgående och vi arbetar därför med urvalet löpande. Vi vill ha din ansökan senast 2012-04-04.

ansök tjänsten