close
Logo

8 Jan 2018

Pågen

Kommunikationschef

Pågen AB är Sveriges ledande bageri med en marknadsandel på 35 procent av mjukt bröd. Med ett välkänt varumärke, ett attraktivt sortiment och en effektiv sälj- och serviceorganisation har vi en stark position i Sverige. Dessutom en omfattande export med Norden och Frankrike som viktigaste marknader. Vi omsätter SEK 2,7 miljarder och har ca 1400 medarbetare. Pågen bakar med kärlek och skapar tillväxt genom våra kärnvärden omtanke, entusiasm och stolthet.

Kommunikationschef

sökes till

Pågen

Vad erbjuder vi dig?
I rollen som Kommunikationschef på Pågen har du resultat- och kvalitetsansvar för all extern kommunikation. Du driver utvecklingen av Pågen-varumärkets story telling – både utformning och implementering.

Som Kommunikationschef är du vår primära kontakt med media och journalister, såväl nationellt som internationellt. Kommunikationen inkluderar PR, traditionella och sociala medier samt sponsring.

Du har ett nära samarbete med vår egen reklambyrå och marknadsavdelningen. Du skapar proaktivt samarbeten och nätverk med mediabyrå, journalister och andra intressenter inom mediavärlden.

Du har budget- och personalansvar och rapporterar till Marknadsdirektören. Tjänsten är placerad i Malmö.

Vem är du?
Vi söker dig med flerårig och gedigen erfarenhet av liknande arbete på internationell nivå. Du är karismatisk som ledare och har förmågan att motivera och coacha ditt team.

Du är van att hantera media och har ett nätverk med media och journalister redan idag. Du har erfarenhet av snabbrörliga konsumentvaror och har också förståelse för olika kulturer genom tidigare arbete i internationell miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av inköp av traditionell och ny media.

Som person är du ambitiös och har ett affärsmässigt förhållningssätt. Du är strukturerad, har en stark drivkraft och kan hantera många intressenter och projekt samtidigt. Då du har många kontaktytor, är det viktigt att du är utåtriktad och prestigelös.

I botten är du Civilekonom eller motsvarande. Du talar och skriver obehindrat på svenska, engelska och har en grundläggande förståelse för de skandinaviska språken.

Sök tjänsten
I denna rekrytering samarbetar Pågen med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erik Sjöström på telefon 040-615 16 36 eller Hanna Tufvesson 040-615 16 15. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så ansök gärna omgående, dock senast måndagen den 15 april 2011.

ansök tjänsten