close
Logo

16 Jan 2019

Livsmedel | Skåne län | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Rekrytering

Kiviks Musteri – Upplevelse- och besöksmålschef

Kiviks Musteri söker en engagerad ledare för våra upplevelser och uppskattade utflyktsmål.

Vill du vara med och utveckla Kiviks Musteris besöksverksamhet till ett av Skånes mest välbesökta utflyktsmål? Vill du vara del av ett företag med ett spännande sortiment, ett företag i ständig utveckling med stark lokal förankring?

Vi söker dig som ska ansvara för Kiviks Musteris event och utflyktsmålsverksamhet. Du kommer att ansvara för varumärkets skyltfönster, bestående av två butiker, två caféer och en restaurang samt event kopplade till dessa besöksmål. Du kommer bygga vidare och utveckla de uppskattade utflyktsmålen Kiviks Musteri och Solnäs Gård. Målsättningen är att denna verksamhet ska stärka varumärket ytterligare och skapa tillväxt via attraktiva upplevelser och engagerade besökare.

Din roll

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för Kiviks Musteris besöksmål samt event kopplande till dessa. Ansvaret innefattar:

 • Besöksmålen i Kivik: Musteributiken i Kivik, Kunskapshuset Äpplets Hus, Kärnhusets restaurang och Stinas Café
 • Besöksmålen i Fjelie utanför Lund; Solnäs Gårdsbutik och Solnäs Gårds Café
 • Upplevelser och aktiviteter kopplade till besöksmålen
 • Budgetansvar, omsättnings- såväl som kostnadsbudget.
 • Personalansvar för team på cirka 10 personer samt ca 25-30 säsongsanställda.

Placeringsort är natursköna Kivik på Österlen och du kommer även vara verksam på Solnäs Gård. Du rapporterar till Sälj- & Marknadsdirektör.

Bakgrund

 • Högskoleutbildning, t ex inom marknadsföring, service management el dyl.
 • Erfarenhet av restaurang och caféverksamhet alternativt event med tillagning av mat och dryck
 • Erfarenhet av större event och sponsringsevenemang
 • Ledarskapserfarenhet
 • Du har även erfarenhet av varumärkesbyggande aktiviteter och marknadsföring.
 • Språkkunskaper; flytande svenska och engelska i tal och skrift

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med tillträde omgående.

För att lyckas i rollen

Vi tror att du har arbetat med att driva någon större sponsring, upplevelse- eller eventverksamhet alternativt drivit restaurang, cafe, hotell eller liknande, inklusive marknadsföring av denna verksamhet. Vi söker dig som är en handlingskraftig och kreativ person som passar in i den familjära företagskulturen. Tillsammans hjälps vi åt, tar ansvar samt är goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor!

Du trivs i en ledande roll och har god förmåga att engagera och motivera dina medarbetare. Vi förutsätter att du arbetar målinriktat, är resultatorienterad och har god förmåga att skapa och underhålla goda relationer.

Om Kiviks Musteri

Kiviks Musteri AB är ett familjeföretag i fjärde generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi har dessutom ett välbesökt besöksmål med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 180 engagerade medarbetare och omsätter ca 675 MSEK ( 2017).

För att skicka din ansökan

Kiviks musteri samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Nordgaard på 070 175 64 24 anette.nordgaard@academicsearch.se eller researcher Sara Olsson 0701 65 31 96 sara.olsson@academicsearch.se på Academic Search. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast den 8 februari 2019.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande dock senast den 15 februari.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer.

*M

Anette Nordgaard - anette.nordgaard@academicsearch.se

Apply now