close
Logo

16 Jan 2019

Livsmedel | Skåne län | Övrigt | Rekrytering

Kiviks Musteri – Produktutvecklare

Vi söker en innovativ produktutvecklare med teamleader-ansvar till Kiviks musteri!

Drivs du av produktutveckling och innovationsarbete där du har huvudrollen från idé till färdig produkt? Vill du vara del av ett företag i ständig utveckling; ett entreprenörsdrivet bolag med stor bredd och korta beslutsvägar, med stora möjligheter att påverka? Då är detta jobbet för dig. Vi söker dig som har en innovativ kraft och förmåga att se möjligheter och förverkliga idéer – tillsammans driver vi arbetet och produktsortimentet framåt. Du rapporterar till Hållbarhets- och utvecklingschefen och tjänsten är placerad i natursköna Kivik på Österlen.

Din roll

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att vara med och utveckla Kiviks Musteris produktsortiment och ständigt förbättra våra produkter. Dina arbetsuppgifter består av följande:

  • Att identifiera, driva och genomföra projekt inom produktvård och sortimentoptimering.
  • Du arbetar med allt som har med produktutveckling att göra –från råvaruval, till operativ receptutveckling och implementering för tillverkning.
  • Kund- och leverantörskontakt är en viktig del i ditt arbete, liksom support till olika delar i vår organisation.
  • I rollen ingår även ett teamleaderansvar, vilket innebär att du leder och fördelar de dagliga uppgifterna operativt i teamet på 3 engagerade personer.

För att lyckas i rollen

Behöver du vara kreativ, smaksäker, ha ett inre driv och vara självgående – du får saker att hända. Du har ett stort intresse för mat och håller dig uppdaterad gällande trender och nya smakinfluenser. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och kommunicera med kunder och kolleger och är trygg i dig själv. Du bör trivas i en roll med mycket sociala kontaktytor både internt och externt.

Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor!

Bakgrund

  • Du har en utbildning som civilingenjör gärna med inriktning mot livsmedel, alternativt agronom, gastronomiutbildad eller liknande.
  • 3 – 5 års erfarenhet från liknande befattning inom livsmedel.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med tillträde omgående.

Om Kiviks Musteri

Kiviks Musteri AB är ett familjeföretag i fjärde generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi

idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi har dessutom ett välbesökt besöksmål med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 180 engagerade medarbetare och omsätter ca 675 MSEK (2017).

Din ansökan

Kiviks Musteri samarbetar inom ramen för denna rekrytering med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Nordgaard på 070 175 64 24 anette.nordgaard@academicsearch.se eller researcher Sara Olsson 0701 65 31 96 sara.olsson@academicsearch.se på Academic Search. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast den 20 januari 2019.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer.

*M

Anette Nordgaard - anette.nordgaard@academicsearch.se

Apply now