close
Logo

16 Jan 2019

Livsmedel | Malmö | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Rekrytering

Kiviks Musteri – KAM

Vi söker en driven Key Account manager till Kiviks Musteri

Är du en driven Key Account Manager, med starkt sinne för affärer och relationsbyggande? Har du erfarenhet inom dagligvaruhandeln och snabbrörliga konsumentvaror? Vill vara del av ett företag i ständig utveckling; ett entreprenörsdrivet bolag med stor bredd och korta beslutsvägar, med stora möjligheter att påverka. Då är detta jobbet för dig!

Din roll

I rollen som KAM har du det övergripande ansvaret att se till att Kiviks Musteri fortsätter sin positiva utvecklingstrend. Du är ytterst ansvarig för försäljning-, lönsamhet- och kostnadsbudget och att det återfinns en lönsam tillväxt hos kunder inom din kategori.

Du rapporterar till Försäljningschef och ingår i sälj- och KAM-teamet, ett team som tillsammans stöttar och supporterar varandra. Hos oss tror vi på att hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar. Vi är goda förebilder för varandra och våra kunder och det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer det positiva framför det negativa.

Dina arbetsuppgifter som KAM består av:

 • Bearbeta centrala kunder med bl.a. förhandling av sortiment och pris
 • Aktivt söka nya försäljningskanaler
 • Bygga kundengagemang genom relationer och resultat
 • Proaktivt söka förbättringsmöjligheter
 • Tillsammans med sälj- och markandsteam utveckla och förbättra kundrelationer
 • Bevaka, följa upp och förbättra befintliga kampanjer och processer
 • Prognosprecision
 • Kontaktperson för kunder kring bl.a. aktivitetsplanering, avtalsförhandling, produktutbud och kategoriprojekt

Bakgrund

Vi söker dig som vill spela en nyckelroll i vår fortsatta utveckling inom försäljning och som har fokus på att skapa lönsam tillväxt för både kund och företag.

 • Du har några års erfarenhet som KAM och kan försäljningskoordination
 • Du har god insikt i svensk dagligvaruhandel och/eller HoReCa
 • Du har en god kunskap om svensk FMCG och B2B samt en förståelse för kunders struktur och strategi
 • Du talar och skriver svenska obehindrat samt engelska mycket god nivå i tal och skrift
 • Körkort B är ett krav
 • Goda kunskaper i Microsoft Office
 • Det är meriterande om du har kunskap av Nielsen

För att lyckas i rollen

Vi söker dig som är en affärsorienterad KAM som arbetar engagerat mot uppsatta mål. Ditt driv och din kreativitet visar sig genom att du ständigt hittar nya lösningar och infallsvinklar och ser möjligheter framför problem. För att lyckas i jobbet tror vi att du är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Du har lätt för att skapa förtroende och har ett stort mått av uthållighet. Du är prestigelös och din positiva inställning sprider glädje och engagemang och du trivs med att samarbeta och bygga relationer såväl internt som externt. Du har en öppen, ärlig och respektfull framtoning i din kommunikation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. I tjänsten utgår du från hemmet, resor och övernattningar är en naturlig del i arbetet.

Om Kiviks Musteri

Kiviks Musteri AB är ett familjeföretag i fjärde generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi har dessutom ett välbesökt besöksmål med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 180 engagerade medarbetare och omsätter ca 675 MSEK ( 2017).

För att skicka din ansökan

Kiviks musteri samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Nordgaard på 070 175 64 24 anette.nordgaard@academicsearch.se eller researcher Sara Olsson 0701 65 31 96 sara.olsson@academicsearch.se på Academic Search. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande dock senast den 1 februari.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer.

*M

Anette Nordgaard - anette.nordgaard@academicsearch.se

Apply now