close
Logo

8 Jan 2018

Expressen

Key Account Manager till Expressen

KEY ACCOUNT MANAGER TILL EXPRESSEN

Expressen söker en kreativ, driven och självgående Key Account Manager till försäljningsavdelningen i Stockholm. Är du en affärsmässig och passionerad förhandlare som är riktigt duktig på att skapa långsiktiga affärsmässiga relationer och bygga partnerskap? Då är du den person vi söker som Key Account Manager till försäljningsavdelningen. .

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen ingår att vara ansvarig för några av Expressens största och viktigaste återförsäljare inom dagligvaru- och servicehandeln. Tjänsten innebär att i samverkan med återförsäljare och partners öka lönsamheten, detta görs genom att initiera och driva säljinriktade projekt.

Rollen som KAM innebär att;

– Ansvara för centrala kundkontakter och förhandlingar

– Arbeta med branschspecifika frågor/projekt som rör produkternas exponering i butik och dess hantering.

– Vidareutveckla och skapa nya affärsrelationer med beslutsfattare och tidningsansvariga hos dagligvaru- och servicehandeln.

-Ha ett helhetsansvar från att förhandla och bygga partnerskap till att driva och följa upp projekt. Projekten drivs i samarbete med kunder, externa partners och interna avdelningar.

-Vara uppdragsgivare till säljkåren.

Din bakgrund och kvalifikationer


Vi söker dig som har akademisk utbildning inom marknadsföring eller annan relevant utbildning.

Vi tror att du har 3-5 års arbetslivserfarenhet inom dagligvaruhandeln och/eller servicehandeln. För att lyckas i denna roll har du en stor förståelse och känsla för förhandling samt att bygga långsiktiga affärsmässiga relationer. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att vara uppdragsgivare till säljkårer.

Du känner dig mycket bekväm med hela MS Office paketet.

Som person har du förmåga att skapa affärsmässiga relationer med personer på alla nivåer, du är driven, initiativtagande, kreativ och van att arbeta självständigt. Vidare är du kommunikativ och trivs med att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö.

Om tjänsten


Tjänsten är en tillsvidare anställning. Du kommer att vara placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm och rapporterar till försäljningschefen.

Om ansökan


Expressen samarbetar med Academic Search International i denna rekrytering. Har du några frågor kring tjänsten, kontakta gärna Claudia Sovré, 08-555 15 715, på Academic Search International. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, senast den 31/5 2011.

ansök tjänsten