close
Logo

21 Feb 2019

Statlig/Kommunal Verksamhet | Skåne län | Övrigt | Rekrytering

Kävlinge Kommun – Kundtjänstchef

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Vi söker en engagerad ledare som kan ta kundservice ytterligare ett steg i sin utveckling, som coachar medarbetare i sitt arbete och ser ständiga möjligheter till förbättringar. Välkommen till en modern kommun som ligger i framkant och vill göra något bra ännu bättre!

Kundservice arbetsfält är brett och de som besvarar inkommande ärenden (teknisk support eller rådgivning) från både privatpersoner och näringslivet genom primärt telefonsamtal eller mail.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde:

  • Personalansvar för i dagsläget 6 medarbetare
  • Ansvara för att planera, organisera, strukturera och utveckla arbetet så att det drivs effektivt och kostnadsmedvetet med kvalitet och god service i fokus
  • Ansvara för att utveckla och driva vidare vårt kundnöjdhetsarbete i syfte att säkerställa en enhetlig kundupplevelse med målsättningen att öka andelen fullständigt nöjda invånare i kommunen
  • Leda, coacha och utveckla medarbetare till att nå uppställda mål och handlingsplaner
  • Ansvara för att avdelningen har väl fungerande rutiner och processer

Du rapporterar till Kommunikationschefen.

Bakgrund och profil

Vi tror att du har lägst gymnasieutbildning med minimum 5 års arbetslivserfarenhet av att leda ett kundserviceteam.

Du är en tydlig, kommunikativ och förtroendeingivande ledare med en beprövad förmåga att coacha medarbetare till engagemang och förbättrade resultat. Du är uthållig, vågar utmana och arbetar såväl operativt som strategiskt. Du har en god analytisk förmåga och motiveras av att bygga rutiner och processer för kontinuerlig förbättring.

Som person är du prestigelös samt personligt engagerande och inspirerande. Du är strukturerad och ansvarstagande och drivs av att arbeta i en verksamhet med stor möjlighet att påverka.

Självklart behärskar du Officepaketet samt svenska och engelska i tal och i skrift.

Kävlinge Kommun erbjuder framåtanda och innovation. En modern kommun med viljan och ambitionen att ligga i framkant. Det kan stundtals vara högt tempo samtidigt som professionalitet är viktigt och inte tummas på. Kävlinge Kommun arbetar ständigt på att ge det bästa bemötandet till sina invånare och vill skapa den bästa och mest serviceinriktade kommunen i Sverige.

Ansökan och information

Kävlinge kommun samarbetar med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Kontaktperson på Academic Search International är Sofi Bernflo. Du är välkommen att kontakta Sofi på 0708 28 81 29 eller Sofi.Bernflo@academicsearch.se för eventuella frågor om tjänsten eller bolaget.

Ansökningar tas emot löpande, dock senast den 27/2, 2019. Varmt välkommen med din ansökan!

*M

Sofi Bernflo - Sofi.Bernflo@academicsearch.se

Apply now