close
Logo

8 Jan 2018

För kunds räkning

Junior Production Controller

Vill du bli en del av ett av världens mest kända företag och arbeta med ett av de mest välkända varumärkena. Vår aktör är en gigant inom den globala marknaden för drycker och söker nu efter en ny talang för en ny roll som Junior produktions controller.

Analytisk Junior Production Controller

Vad du blir en del av

Du blir en del av controlling teamet som stöder Supply Chain hos kunden. Kundens vision är att vara en fullt integrerad del i affärsprocessen. Ambitionen är att ge organisationens medarbetare och ledare stöd, expertis och ledarskap inom områden som ekonomi, finans, informationssystem, inköp, säkerhet och kontorsservice. Detta med en mission att skapa upplevt mervärde i företaget och för företagets ägare genom långsiktig lönsamhet, kassaflöde och avkastning på investerat kapital. Med analytisk nyfikenhet driver teamet också ständiga förbättringar av processer, rutiner och policys. Teamet är inte bara ekonomiavdelningen  utan är en intern problemlösande affärspartner.

Vad du kan förvänta dig

I denna nya roll som Controller assistent inom Supply Chain Controlling kommer din huvudsakliga uppgift vara att stötta och avlasta befintligt team, framförallt genom att ta fram mått på hur verksamhetet presterar inom olika områden. Utmaningen ligger i att på ett intresseväckande och tydligt sätt kommunicera viktiga KPI:er, men även att titta på nyttan av dem. De underlag som du tar fram syftar till att både estimera, prognostisera men även att pusha organisationen att prestera så bra som möjligt.

Vi erbjuder en ny och utmanade tjänst i en snabbrörlig branch där du får möjlighet att ta stort ansvar och har möjlighet att utvecklas i olika riktningar  både lokalt men även internationellt.

Vad vi förväntar oss

Vi söker dig som precis har avslutat dina akademiska studier med fördel från industriell ekonomi, alternativt har du examen inom redovisning/finansiering. Det är en fördel om du har en god kunskap av Excel och har någon vana från att bygga olika modeller. Som person tror vi att du är nyfiken, engagerad och villig att lära.

Så söker du tjänsten:

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Du söker tjänsten via www.academicsearch.se alternativt klickar du på länken nedan där du fyller i dina uppgifter, bifogar personligt brev och CV. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Tjänsten ska tillsättas omgående så skicka din ansökan redan idag. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Andreaz Karlsson: 08-555 15 724

Vi ser fram emot din ansökan!

ansök tjänsten