close
Logo

8 Jan 2018

Tunstall

IT-Tekniker

Tunstall är ett världsledande företag inom IT, teknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i Storbritannien 1957 och är med över 1800 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygg¬hetssystem i ett 30-tal länder med över 2,5 miljoner brukare över hela världen. I Norden har Tunstall nyligen förstärkt sin ställning genom förvärvet av STT Condigi. Tunstall Nordic har nu en omsättning på ca 500 MSEK, sitt huvudkontor i Malmö och är verksamt i Sverige, Danmark, Finland med export till ett flertal europeiska länder.

Tunstall växer och behöver utöka sin IT-avdelning med ytterligare en medarbetare för att säkerställa hög kvalitet och service gentemot företagets kunder.

Om tjänsten
Som IT-Tekniker på Tunstall ansvarar du för att installera och felsöka tekniska lösningar remote hos företagets kunder. Produkten som du främst arbetar med är ett avancerat planeringssystem som hjälper kunderna att effektivisera och kvalitetssäkra sitt arbete på olika plan.
Du ansvarar vidare för uppföljande tekniskt arbete i form av förbättringar, felsökningar, uppgraderingar och fungerar teknisk support gentemot företagets kunder då det uppstår problem och frågor som 2nd line support inte kan lösa eller besvara.

I rollen ingår även testning och dokumentation av installationer, deltagande vid projektmöten och tekniska möten samt att agera support mot projektledare i tekniska frågor. Du har flertalet kontaktytor så som och 2nd line support, servicetekniker, utvecklingsavdelning, produktchefer samt projektledare internt, och kunder och leverantörer externt.

Kvalifikationer
Som IT-Tekniker har du breda kunskaper inom IT och IT-infrastruktur och har god förståelse för en servermiljö. Du har minst 3-5 års erfarenhet av IT-support, IT-drift och/eller IT-teknik sedan tidigare.
Utöver detta har du erfarenhet av två eller flera av följande teknologier:

-MS SQL
-VPN
-Brandvägg
-MS Server
-Klienthantering
-Installation och konfigurering av nätverk
-TCP/IP
-IIS
-Goda kunskaper i engelskans tal och skrift
-Erfarenhet av hosting och/eller hosting-lösningar är meriterande.

Profil
För att trivas i rollen som IT-Tekniker så har du ett stort och brett tekniskt intresse och en förmåga att snabbt sätta dig in i tekniska problem, processer och koncept. Du är en kommunikativ och social team player som alltid strävar efter bästa tekniska resultat eller lösning samt att ha en hög servicenivå och kundfokus.
Vidare trivs du med att arbeta självständigt och som person är du en stabil, pedagogisk, strukturerad, drivande och analytisk problemlösare.

Ansökan
Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan. Du fyller i kontaktformuläret och bifogar ett personligt brev och CV. Då urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 21/10. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Ida Hartford på 040-615 16 14.

ansök tjänsten