close
Logo

8 Jan 2018

Folkuniversitetet

IT-Tekniker

Du har Malmö som huvudarbetsplats men utför arbetsuppgifter inom hela distrikt Syd. Du ingår i ett team av tekniker och rapporterar till regionens IT-chef. Vi är ISO-certifierade och arbetar enligt en gemensam IT-process.

Dina arbetsuppgifter
Du spindel i nätet och arbetar med support och installationer av nätverk, klienter, IP telefoni. Systemadministration och underhåll av server 2008. Active Directory och Grupp Policies, skapar användarkonton och administrera /underhåller konton, profiler och utskrifter i nätverket. Analyserar behov och föreslår lösningar för vidareutveckling och effektivisering. Ansvarar för dokumentation och informationssäkerhet i systemet. Organiserar och medverkar i planering, budget-, prognos- och bokslutsarbetet och ger i övrigt stöd och service.

Din kompetens och bakgrund
Vi söker dig med erfarenhet och stort intresse av IT och service. Du har relevant utbildning och kunskap om Server 2008, Active Directory, Grupp Policies, Windows 7 samt allmän nätverkskunskap.

Din profil
Som IT-tekniker möter du våra kunder, internt som externt vilket kräver hög servicekänsla, planering och samarbetsförmåga. Du har god ekonomisk insikt, kännedom om ny teknik, programvaror samt utbildningsverksamhet. Du är lösningsfokuserad, strukturerad och kan hantera snabba förändringar på ett smidigt sätt. Flexibilitet är en förutsättning för dig i ditt arbete, likaså kommunikation i alla led.

Omfattning
100% tjänst med omgående tillträde

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktperson på Academic Search International för tjänsten är Ida Hartford 040-6151614. Vi vill ha din ansökan senast den 20 mars 2012.

ansök tjänsten