close
Logo

8 Jan 2018

LEGO Sverige AB

Instore Engineer

LEGO Gruppen är att privatägt företag som har sitt säte i Billund i Danmark. Företaget ägs fortfarande av släktingar till Kirk Christiansen som grundade företaget 1932. LEGO Gruppen brinner för barns kreativa utveckling genom lek och lärande. Företaget är uppbyggt kring den världsberömda LEGO klossen och erbjuder leksaker, upplevelser och utbildningsmaterial för barn i över 130 länder. LEGO Gruppen har ca 8000 anställda och är idag nummer tre på den globala leksaksmarknaden. LEGO är erkänt ledande inom innovation och är sedan en tid inne i en oerhört expansiv fas, både i Sverige såväl som internationellt.

LEGO Sverige AB
söker Instore Engineer

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

LEGO Sverige AB utökar sin säljstyrka med en Instore Engineer. Din uppgift består i att hjälpa våra kunder att maximera sin försäljning genom välplanerade butiker och säljande inredning. I rollen ingår att planera och genomföra ny- och ombyggnationer i butik, utföra beställningar samt utveckla och förbättra LEGOs butiksmaterial.

Du arbetar med hela Sverige som arbetsfält. I rollen ingår både självständigt och praktiskt arbete ute hos våra kunder liksom planering och uppföljning av byggprojekt på kontoret.

Din profil:

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av att bygga butikslösningar eller liknande bakgrund, gärna från detalj- och fackhandeln i kombination med ett brinnande intresse för att skapa säljande miljöer.

Som person är du flexibel och relationsskapande och sätter stor stolthet och noggrannhet i det arbete du utför samt är mån om att arbetet blir klart inom de utsatta tidsramarna. Du drivs av att uppnå resultat och motiveras av att få och ta stort eget ansvar.

Du har minst gymnasiekompetens, behärskar engelska samt har några års arbetslivserfarenhet av att projektleda liknande arbetsuppgifter. Vidare har du körkort, kan hantera verktyg och är inte rädd för att ta i. Grundläggande PC-kunskaper är ett krav.

Vi erbjuder:

Du ingår i ett glatt och sammansvetsat säljteam som gillar att ha kul på jobbet. Du kommer att få kontinuerlig vägledning och stöd för att utvecklas på LEGO.

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående. Vårt huvudkontor ligger i Solna. Uppskattningsvis reser du 100 dagar per år. Tjänstebil ingår. Placeringsort är i ditt hem, som vi ser ligger max en timmes pendlingsavstånd från vårt kontor.

Ansökan och kontakt:

I detta uppdrag samarbetar LEGO med Academic Search International. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Susanna Enblad, 08-555 15 711. Vi arbetar med urvalet löpnade och vill gärna ha din ansökan senast fredag 13 april 2012. Du ansöker genom länken nedan. Välkommen med din ansökan!

ansök tjänsten