close
Logo

8 Jan 2018

Lantmännen

Innehållsansvarig digitala kanaler

Innehållsansvarig digitala kanaler


Med ett brinnande intresse för digitala medier, mat och hållbarhetsfrågor

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom lantbruk, maskin, energi och livsmedel. Exempel på våra varumärken är Axa, Kungsörnen, Kronfågel, GoGreen, Hatting, Schulstad och Gooh. Vi ägs av 35 000 svenska lantbrukare, har fler än 10 000 anställda, har närvaro i 22 länder och omsätter 38 miljarder kronor. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Det, kombinerat med att Lantmännen har verksamhet i hela kedjan från jord till bord, gör att vi kan ta ansvar för alla steg i kedjan.

Läs gärna mer på: www.lantmannen.com.

eller www.lantmannen.se.

Rollen som innehållsansvarig innebär att utveckla och driva Lantmännens närvaro i digitala medier. Du kommer även att stödja och utveckla den digitala kommunikationen inom Lantmännens olika affärer och varumärken.

I rollen ingår även att underhålla och koordinera Lantmännen varumärkets marknadskommunikation och andra varumärkesbyggande aktiviteter i digitala kanaler. Du kommer också att underhålla och koordinera Pr-aktiviteter i digitala kanaler, administrera uppgifter rörande marknad, pressfrågor och bildhantering. I rollen ingår även att vid behov arbeta med krishantering i digitala medier.

Vi tror att du brinner för digitala medier och har några års erfarenhet av att arbeta med digital media och redaktionellt arbete, från t ex webbyrå. Du har också erfarenhet av att driva flera projekt samtidigt och att snabbt kunna agera vid krissituationer. Du har även erfarenhet av arbete i Episerver och av teknisk kravställning (HTML,HTML5,FLASH, etc). Vi ser även att du är en god skribent.

Du har eftergymnasial utbildning inom kommunikation, gärna med inriktning mot journalistik eller marknadsföring.

Som person är du självgående och ansvartagande samtidigt som du får saker att hända. Du har ett stort intresse för mat och hållbarhetsfrågor. Du har lätt för att kommunicera och att bygga nätverk såväl inom som utanför företaget. Du har mycket god skriftlig och verbal förmåga att kommunicera komplexa frågor på både svenska och engelska.

Placeringsort är Stockholm och tjänsten är en tillsvidareanställning.

För rätt person kan vi erbjuda en utmanande position med stora möjligheter till att driva och utveckla Lantmännens närvaro och affär i de digitala kanalerna. Rollen som Innehållsansvarig digitala kanaler rapporterar till chefen för Market Communication & Brand Management och kommer att arbeta i ett nära team med marknadsansvarig, digitalt ansvarig och pressansvarig.

I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktperson för tjänsten är Claudia Sovré på Academic Search International, 08-555 15 715. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi arbetar därför med ett löpande urval och vill ha din ansökan så snart som möjligt.

ansök tjänsten