close
Logo

8 Jan 2018

DEFA Lighting AB

Inköpsansvarig

DEFA Lightning står inför en expansion och söker därför en inköpsansvarig som vill vara med och bygga upp inköpsverksamheten. För dig som är affärsmässig, driven och orädd är det en fantastisk chans där du får möjlighet att utveckla, rusta och leda inköpsverksamheten mot nya mål och utmaningar.

Dina ansvarsområden

 • Driva och utföra operativa och strategiska inköpsaktiviteter
 • Ansvara för leverantörsavtal på global nivå
 • Samarbete med inköpsavdelningarna på produktionsenheter i Wuxi, Kina samt i Nesbyen, Norge.
 • Leda, organisera och driva inköpsaktiviteter kopplade till produktion och R&D
 • Initiera och leda projekt för kostnadsreduktion tillsammans med berörda avdelningar
 • Budgetansvar för inköp
 • Säkerställa leverantörers leverans och kvalitet

  Du rapporterar till Teknisk chef. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering, Landskrona.

  Din bakgrund
  Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från fordonsindustri alternativt branscher inom plast, elektronik eller plåt.
  Du har en MBA, MSc. eller motsvarande samt 3-5 års erfarenhet i rollen som inköpare. Du har arbetat med inköp på en operativ nivå i en internationell miljö och talar och skriver engelska obehindrat. Har du arbetat med strategiskt inköpsarbete är det meriterande.

  Personlighet
  Du är van att arbeta självständigt och har en stark inre motor som driver dig mot dina uppsatta mål. Vidare är du orädd, analytisk, resultatorienterad och en duktig förhandlare som trivs med frihet under ansvar. Du ser möjligheter, gillar hög förändringstakt och vågar ta egna beslut.

  Så ansöker du
  I det här uppdraget samarbetar DEFA Lightning med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV.

  Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ida Hartford (040-6151614) eller Måns Persson (040-6151631) Academic Search International. Vi arbetar löpande med urvalet så ansök gärna omgående, dock senast 26 februari.

  ansök tjänsten