close
Logo

8 Jan 2018

iZettle

HR-ansvarig

HR-ansvarig till iZettle

iZettle är ett svenskt företag som utvecklar tjänster för handel mellan både privatpersoner och företag. Den första tjänsten består av en app och världens första lilla chipkortläsare som förvandlar en smartphone eller tablet till en EMV-certifierad kortterminal.

iZettle växer och letar fortsatt de bästa talangerna som brinner för utvecklingen av produkten, vi söker därför dig som vill vara med och fortsätta bygga företaget genom att ansvara för och utveckla HR-arbetet i organisationen.

Om Tjänsten

Tjänsten är ny och innebär ett övergripande HR-ansvar i organisationen med syfte att utveckla rutiner, arbetssätt och kompetens inom HR-området. Inledningsvis ligger mycket fokus på rekrytering till lediga tjänster och du förväntas självständigt att driva rekryteringarna från start till anställning och arbeta med flera tjänster parallellt vilket ställer stora krav på förmåga att prioritera arbetet.


I rollen kommer du arbeta nära linjechefer och rapportera direkt till VD för företaget. Eftersom iZettle är i stark tillväxt är rollen central för företaget och du kommer att vara en viktig länk i teamet.

Vi söker dig

 • som har relevant utbildning från universitet/högskola
 • med erfarenhet från kvalificerat HR-arbete
 • med stor erfarenhet av att rekrytera inom IT
 • som behärskar engelska och svenska i tal och skrift

  Som person är du driven, engagerad och målinriktad samtidigt som du tycker det är viktigt att ha kul på vägen mot målet. Du är flexibel och positiv och tycker om att arbeta där det är ett högt tempo. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt i ett engagerat team där det händer mycket.

  Innovativa lösningar kräver medarbetare i världsklass. Vi letar efter drivna individer med sällsynta begåvningar, personer som gillar att ha kul och samtidigt tycker det är livet med pixel-perfekt design, elegant ingenjörskonst och världsomvälvande kommunikation och försäljning. Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan!

  Så söker du tjänsten

  I den här rekryteringen samarbetar iZettle med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Urval sker löpande och vi vill gärna ha din ansökan snarast.

  ansök tjänsten