close
Logo

18 Oct 2019

Stockholm | Marknad | Rekrytering

Hemglass – Sälj & Marknadssupport

Vill du tillsammans med engagerade kollegor bidra till att Hemglass fortsätter ge upplevelser till konsumenter runtom i Sverige? Är du glad, ansvarstagande, prestigelös och strukturerad person som gillar att arbeta med drivna kollegor och varierande arbetsuppgifter? Hemglass i Sverige AB söker nu en Sälj- & marknadssupport! En tjänst där du avlastar dina kollegor inom marknad- försäljnings- och logistikrelaterade administrativa uppgifter. I denna tjänst välkomnas du in i en kreativ miljö med högt engagemang.

Organisation & Placering

Utöver huvudkontoret i Stockholm består Hemglass i Sverige AB av 27 depåer och 400 säljare runtom i landet. Som sälj- & marknadssupport spelar du en mycket viktig roll där du supportar dina kollegor inom uppgifter som bland annat rör marknad, försäljning, logistik, kundtjänst och administration. Det som förenar oss på Hemglass är nyfikenhet, passion, lösningsfokus, ärlighet och glädje i arbetet. Som anställd på Hemglass blir du del av en organisation om 11 anställda med högt i tak. Din roll är bred och du kommer att vara en del i att bl.a. besvara konsumentfrågor på sociala medier, tycka till om införsäljningsmaterial, hjälpa till så att franchisetagarna har rätt förutsättningar. Som anställd på Hemglass får du även vara med att påverka utvecklingen av nya glassar. Du rapporterar till VD. Tjänsten är en heltidsanställning med placering på vårt huvudkontor i Vasastan i Stockholm.

Om rollen

I denna spännande roll varierar dina arbetsuppgifter beroende på säsong och behov. Oavsett månad syftar denna tjänst till att avlasta dina kollegor inom administrativa frågor som rör försäljning, marknadsföring, konsumenttjänst och logistik. Rollen är ny hos oss vilket ger dig möjligheten att påverka dina arbetsuppgifter tillsammans med dina kollegor. Det som kan komma att ingå i dina ansvarsområden kan sammanfattas enligt nedan:

1) Registrering av produkter & priser

Inför högsäsongen säkerställer du att rätt produkter, prislistor och kampanjer finns registrerade i rätt system. Du ser t ex till att rätt artiklar och kampanjer återfinns i kassan & gör sammanställningar över kampanjrabatter för att underlätta vardagen för dina säljande kollegor.

2) Hantering av försäljnings- & marknadsmaterial

Tack vare dig når beställningar och leveranser av marknadsmaterial våra franchisetagare och säljare enligt plan. Du kommer även att arbeta med delar av vår hemsida vilket kan innebära uppgifter så som granskning av material eller uppdateringar.

3) Support inom kundtjänst & konsumentkommunikation

Vår kundtjänst har högst belastning mellan maj till oktober. Speciellt under denna period kommer du att vara en del av kundupplevelsen där du bland annat via samtal, mail och sociala medier kommer att stötta upp. När Hemglass anordnar konsumenttävlingar ansvarar du för det administrativa.

4) Försäljningsrelaterade utvärderingar & rapporter

Kontinuerligt sammanställer du försäljningsrapporter åt de två försäljningscheferna och VD. Då du även följer upp och utvärderar olika interna säljtävlingar bidrar du till att Hemglass kan skapa en ännu bättre upplevelse.

5) Övriga kontors- & logistikrelaterade administrativa uppgifter

Utöver rutinmässiga och säsongsbetonade uppgifter kan du komma att projektleda uppgifter på både kort och lång sikt. Exempelvis ser du till att ordna bokningar av utbildningar och konferenser och tullhanteringen vid export. Du kommer även att arbeta med fakturagranskning, beställningar som rör bilarnas frysskåp samt att hantera reklamationer.

Erfarenhet och utbildning

·Du har en bred erfarenhet inom administrativa tjänster (t ex VD-assistent, marknad- eller försäljningsassistent, receptionist etc)

·Du gillar att vara spindeln i nätet och att samarbeta med alla, internt och externt

·Du brinner för att hjälpa till – har en positiv attityd och gillar varierande arbetsuppgifter

·Du är noggrann & stresstålig

·Du talar flytande svenska i tal & skrift

·Du är intresserad av försäljning och marknadsföring och nyfiken på att lära dig

·Du är trygg i din roll och vågar ta egna beslut baserat på erfarenhet

Den vi söker

Du älskar glass och är serviceminded, engagerad och orädd för att driva frågor från ax till limpa. Vet du inte hur man gör tar du reda på det. Du är proaktiv och hanterar utmaningar på ett prestigelöst sätt. Din positiva inställning sprider glädje och engagemang. Du trivs med att samarbeta och bygga relationer såväl internt som externt. Du är trygg i dig själv och har lärt dig lita på din magkänsla och är nyfiken att bredda din kunskap.

Vad erbjuder Hemglass?

Utöver mycket god glass, erbjuder Hemglass en flexibel, snabbrörlig, varm och omväxlande miljö. Med ett fantastiskt älskat varumärke arbetar vi alla för att glädja Sveriges konsumenter. Hemglass är en jämlik arbetsgivare där var och en av oss anställda har ett brett ansvarsområde. Hemglass kontor ligger i Vasastan i Stockholm. Här finns ingen uttalad ledningsgrupp, utan samtliga 11 individer är viktiga för bolaget och får sina röster hörda. På Hemglass får du insyn i hur ett varumärke växer genom att konstant säkerställa att vi överträffar våra konsumenters förväntningar. Detta gör vi genom innovation, kommunikation, passionerade franchisetagare, IT-verktyg, direkt konsumentkontakt och engagerande personliga möten med konsumenten. Vi är motiverade kollegor som ser fram emot att träffa dig!

Läs mer på www.hemglass.se

Din ansökan

Hemglass samarbetar i denna rekrytering med Academic Search International. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Zuzana Cisternas, zuzana.cisternas@academicsearch.se, tel: 073 650 31 60 eller Malin Jangenteg, malin.jangenteg@academicsearch.se, tel: 073 650 31 51.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse!

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss! https://www.linkedin.com/company/academic-search-international2/

M*

assistent, support, coordinator, koordinator

Malin Jangenteg - malin.jangenteg@academicsearch.se

Apply now