close
Logo

16 Jan 2019

Bygg/Anläggning/Fastighet | Malmö | Ekonomi/Finans | Rekrytering

HEAB – Redovisningsansvarig

Heab Byggställningar AB etablerades 1986 och har sedan starten monterat ställningar för både fasad och industri. Inom koncernen finns även Carenta Industri, Ställningsskolan, Heab Resurs och Heab Fastigheter. Heabkoncernen omsätter idag 230 miljoner kr.

Heab är en innovativ koncern som utvecklar branschledande företag med passionerade medarbetare som drivs av att skapa förändring och av utveckling.

Allt vi gör utgår från Människan. Därför är alltid säkerhet det viktigaste för oss. Vi tror på att göra byggarbetarens arbete säkrare och effektivare. Vi skapar arbetsmetoder tillsammans med våra kunder som minskar risken för olyckor och ger lönsammare byggen. Vi tror på hållbar utveckling där vi tar ansvar för mångfald, miljö, arbetsmiljö, ergonomi och samhälle. Vi är verksamma i främst i södra och mellersta Sverige och har vårt huvudkontor i Malmö.

Nu söker HEAB en prestigelös och affärsdriven Redovisningsansvarig som trivs i en entreprenöriell miljö till sitt team i Malmö. Trivs du i en ansvarstagande och central roll inom ekonomi och är redo för nästa steg, tveka inte att skicka in din ansökan.

Om rollen

Som Redovisningsansvarig sköter du det ekonomiarbetet samt ansvarar för redovisningen i bolagen Carenta Industri, Ställningsskolan, Heab Resurs och Heab Fastigheter. Omsättning för dessa expansiva bolag är idag 20 miljoner kr.

Du arbetar med bolagens löpande redovisning, leverantörsreskontra- och kundreskontrahantering samt med månads- och årsbokslut. I rollen ingår även resultatanalyser, avstämningar, arbete med underlag till revisorer samt lönehantering åt 35 tjänstemän.

Du kommer ha en bred funktion där du även ingår i koncernens huvudkontor och driver egna projekt både inom ekonomi men även andra närliggande områden. Du rapporterar till CFO men kommer även att arbeta nära koncernens ekonomichef.

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete inom redovisning och trivs i en central ekonomisk roll. Du är väl insatt i frågor som rör redovisning, moms, skatt och andra relaterande uppgifter. Du har goda kunskaper i Excel och är van att arbeta i olika ekonomisystem. Om du har erfarenhet av arbete i Hogia är det meriterande. Då du ingår i ett litet team krävs det att du är flexibel i ditt arbetssätt och har möjlighet att växla mellan detaljer och ha ett bredare helikopterperspektiv. Du är duktig på att skapa struktur och kan på ett pedagogiskt sätt kommunicera ut detta i organisationen. Som person är du bekväm i en roll som kräver ansvar och eget driv. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta samt är mycket noggrann i ditt arbete.

Ansökan

HEAB samarbetar med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktperson på Academic Search International är Emma Gustavsson, 070-432 28 75.

Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna omgående!

M*

Emma Gustavsson - emma.gustavsson@academicsearch.se

Apply now