close
Logo

6 Apr 2020

Energi/Miljö | Dalarna | Övrigt | Rekrytering

För kunds räkning – Projektledare, Dalarna

Till ett svenskt, väletablerat teknik- och serviceföretag söker vi nu en affärsdriven och målinriktad projektledare med en bakgrund inom entreprenad, bygg, anläggning, energi eller teknikinriktade konsultföretag.

Den vi söker

Vi söker nu en energisk och driven person som kan ta det övergripande projektledaransvaret inom drift och underhåll för ett stort avtal. Du står för ett projektledarskap präglat av affärsmannaskap med sinne för bra affärer, proaktiv kunddialog och effektiv planering av arbetet. Du har dels en intern nyckelroll gentemot dina kollegor för att säkra att vi fullföljer våra åtaganden såväl som en extern roll i den löpande kontakten med beställare för att säkra bästa möjliga samarbete. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och har därmed en viktig roll för verksamhetens fortsatta utveckling. Du rapporterar till avdelningschefen för enheten.

Ansvarsområden

Du planerar och ansvarar för genomföranden av projekt och avtal och har en löpande dialog med beställare. Vidare driver du uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du sköter även merförsäljningen i pågående samt nya projekt och avtal. I rollen ingår budget- och resultatansvar.

Din bakgrund

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av rollen som projektledare

• Har erfarenhet av ledarskap, projektekonomi, ekonomiska prognoser

• Har bakgrund inom el eller teknik

Det är inget krav, men meriterande om du har kunskaper i entreprenadjuridik samt erfarenhet av resultatansvar.

I den här rollen är det viktigt att du har förståelse för affärsmannaskap. Det faller det sig naturligt för dig att skapa struktur i ditt arbete och du har förmågan att prioritera. Du anstränger dig för att leverera lösningar och för att skapa goda relationer till dina kunder. Du har byggt upp en trygghet i ditt projektledarskap och räds inte en vardag med förändring. För att vara aktuell för rollen behöver du kunna tala och skriva obehindrat på svenska och ha B-körkort.

Din ansökan

Företaget samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta Researcher Johanna Ohm, johanna.ohm@academicsearch.se, 0701 653 165 eller Seniorkonsult Per Malmberg, per.malmberg@academicsearch.se, 0701 653 100.

Vi intervjuar löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Johanna Ohm - johanna.ohm@academicsearch.se

Apply now