close
Logo

18 Aug 2019

Kraft/Energi | Malmö | Övrigt | Rekrytering

För kunds räkning – Kvalitets- och Miljöansvarig

Vill du arbeta med kvalitet och miljö på ett dynamiskt teknikbolag i energibranschen? Det här är en fantastisk möjlighet för dig som vill vara med på resan att ytterligare stärka positionen för kvalitets- och miljöarbetet vid ett bolag som levererar högklassiga tjänster och lösningar inom energisektorn.

Om rollen

Vi är inne i en fas med många stora, nya avtal och affärer – där kravställningen och lösningarna inom området är av yttersta vikt. Här kommer du att få en viktig roll i att förstå kraven i avtalen och se till att hjälpa verksamheten att hitta rätt lösningar. Du kommer även att vara ett stöd åt verksamheten t ex i samband med tillsynsbesök, genomföra interna och externa revisioner, informera/utbilda våra medarbetare om nyheter och förändringar samt äga vårt ISO-certifierade verksamhetsledningssystem. Du är på resande fot ca 1 vecka/månad. Du rapporterar till företagets HR- och HSE-chef.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom kvalitet, miljö eller arbetsmiljö, eller på annat sätt förvärvat goda kunskaper inom området. Positivt är om du tidigare har arbetat i en säkerhetsklassad verksamhet. Erfarenhet av strategiskt arbete är meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta med ISO. Goda datorkunskaper och språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Som person har du en stor initiativförmåga, är uthållig och har ett stort ansvarskännande. Du är en orädd relationsbyggare som tar för dig och vågar ta plats. Du vill gärna arbeta proaktivt för att göra rätt insatser i rätt tid, och du är van vid att arbeta självständigt och får saker att hända.

Vårt erbjudande

Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö

Företaget är till sin kultur entreprenöriellt med ett starkt fokus på affären. Du skall trivas i en sådan miljö var all prestige är lagd åt sidan och där man arbetar tillsammans för att kunna fokusera på att skapa så framgångsrika affärer som möjligt.

Din ansökan

Företaget samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Per Malmberg, per.malmberg@academicsearch.se, 0701 653 100 eller Researcher Sara Olsson, 0701 65 31 96, sara.olsson@academicsearch.se.

Vi intervjuar löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

*M

Sara Olsson - sara.olsson@academicsearch.se

Apply now