close
Logo

7 Aug 2020

Elektronik | Energi/Miljö | Stockholm | Produktion | Rekrytering

För kunds räkning – Gruppchef Lager

Vi söker för kunds räkning en Gruppchef till deras lagerverksamhet i Stockholmsregionen.

Företaget ser fortsatt tillväxt och stora möjligheter att driva förändring inom lagerverksamheten. För att lyckas realisera uppsatta mål söker vi nu en coachande ledare som kan utveckla både individer, grupp och processer vidare.

Vill du vara med på resan att skapa ett ”Best in Class” varuflöde och samtidigt bli del av en gemenskap som präglas av innovation, förbättring, engagemang och delaktighet? Har du ambitionen och förmågan att vara närvarande, delaktig och se alla medarbetare? Läs mer och skicka din ansökan till oss! Sista ansökningsdatum 13e augusti.

Rollen

Som gruppchef kommer du att ha personalansvar för 30–40 medarbetare som du följer i två skift. Ditt huvudansvar innefattar personalledning, kvalitetssäkring, ekonomi, samt effektivitet och förbättringsarbete. Med stöttning av duktiga team leaders kommer du att leda din grupp till goda resultat genom att bistå verksamheten med planering, beslut och genomförande samt följa upp förbättringsaktiviteter och åtgärder på avvikelser inom ansvarsområdet. Faktabaserat beslutsfattande är utgångspunkten samt att vara ett föredöme när det kommer till ledarskap för verksamhetens chefer, ledare och medarbetare.

Dina främsta ansvarsområden:

• Motivera, engagera och inspirera medarbetare genom ett coachande ledarskap som utvecklar individ och verksamhet

• Att med hög närvaro leda, styra, följa upp och utveckla grupp och ledarna i deras uppgifter och samarbeten

• Agera förebild, skapa samt utveckla relationer med andra funktioner och grupper för att uppnå uppsatta mål för individer, ledare, grupper och enhet.

• Aktivt arbeta för en säker arbetsmiljö samt utveckla rutiner för att säkerställa leverans, tillgänglighet och kvalitet.

• Skapa en positiv förbättringsorienterad kultur inspirerad av LEAN samt träna och utbilda personal inom området.

• Delta i budgetprocessen samt följa upp ekonomiskt utfall, planera och leda ekonomiska förbättringar

Din Profil

Vi ser att du har ett genuint intresse för människor och ledarskap och tror på att hållbara resultat skapas genom engagerade medarbetare. Du motiveras av att arbeta med kontinuerlig utveckling av medarbetare och verksamheten på ett engagerande, förtroendeingivande och ansvarstagande sätt samt har en stor tilltro till dina medarbetares potential. Du är social och relationsskapande med ett positivt förhållningssätt samt har ett arbetssätt som är strukturerat, målinriktad och drivande.

Ditt ledarskap präglas av att du inspirerar, utvecklar och uppmuntrar samt tar ansvar, skapar samarbete och bidrar till ökad kundnytta. Du får energi av att coacha medarbetarna i teamet och leder dem tryggt mot uppsatta mål genom att skapa rätt förutsättningar. Du har god samarbetsförmåga och vana av att hantera motparter inom olika funktioner och nivåer.

Erfarenhet och kompetens

• Avslutad gymnasieutbildning

• Erfarenhet av ledande roll med personalansvar inom drift eller produktionsverksamhet

• Du har ett moget och utvecklingsorienterat ledarskap med starka resultat av att coacha individer och operativa arbetsgrupper mot uppsatta mål

• Goda kunskaper och erfarenheter av att implementera och utveckla LEAN

• Erfarenhet från samarbete med många olika motparter internt såväl som externt

• Grundläggande kunskaper i ekonomi och nyckeltalsstyrning

• Flytande svenska samt grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift

Så söker du tjänsten

Vår klient samarbetar med Academic Search International. Vi ser fram emot din ansökan så snart men senast 13e augusti. Processen kommer att tas upp under vecka 32 och då återkommer vi med återkoppling till din ansökan. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar personligt brev och CV.

Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Tobias Albrektsson per mail tobias.albrektsson@academicsearch.se.

Om Academic Search International

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer.

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss! https://www.linkedin.com/company/academic-search-international2/

Tobias Albrektsson - tobias.albrektsson@academicsearch.se

Apply now