close
Logo

26 Jan 2020

Övrigt | Skåne | Ekonomi/Finans | Interim

För kunds räkning – Ekonomichef

För kunds räkning söker vi nu en kunnig och driven interim Ekonomichef, för ett konsultuppdrag på 18 månader. Vår kund är en ledande aktör inom energihandeln och vi söker dig som vill vara en del av en organisation som fokuserar på möjligheter och som skapar enkelhet för sina kunder!

Vår kund har en ambitiös målsättning att fortsätta utveckla verksamheten och med på denna resa behövs en utvecklingsorienterad och inspirerande ekonomichef. Du som ekonomichef brinner för förändring och ledarskap! Ditt nästa steg är att nyttja din kunskap och erfarenhet, vidare axlar du helhetsansvaret för ekonomiteamet i en dynamisk organisation i ständig rörelse och utveckling.

Vår kund erbjuder en rolig arbetsplats med högt specialiserade, vassa och kompetenta medarbetare. Detta i en miljö som präglas av en stark kultur präglad av hög grad av självbestämmande och egen initiativförmåga. Där man anser att mångfald berikar och där man visar respekt för varandra och bejakas varandras styrkor.

Om rollen

Du brinner för att leda i förändring och du är drivande i att utveckla, effektivisera och skapa nya processer tillsammans med ditt team. Förutom ditt fokus på processer och förändringsledning ansvarar du för;

  • Redovisning, rapportering och bokslutsarbete
  • Årsredovisning
  • Analyser och uppföljning

Du ansvarar för ett team om 7 personer och rapporterar direkt till CFO. Uppdraget startar i mars 2020 och sträcker sig 18 månader framåt, placering är i Lund.

Erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som har en ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst 5-10 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, då det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i arbetet. Det är meriterande om du har erfarenhet från energibranschen och/ eller bank- och finans. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Microsoft Dynamics NAV och Microsoft Office.

Den vi söker

Vi söker dig som har en genuin passion för att arbeta med ditt team och att utveckla ditt ledarskap. Vi tror att du har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet samt vågar utmana och leda med hjärtat. Du är en drivande, engagerad och erfaren förändringsledare som har en förmåga att skapa ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Du har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att se helheten, samt en vilja att blicka framåt för att utveckla strukturer och processer som möter framtida behov.

Som ledare är du trygg, och intresserad av att utveckla och coacha människor. Du trivs i en företagskultur präglad av prestigelöshet, högt tempo och stort engagemang.

För att skicka in din ansökan

Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Senior Konsult Marcus Kleine på +46 (0)736 50 31 77 eller marcus.kleine@academicsearch.se

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

*M

Marcus Kleine - marcus.kleine@academicsearch.se

Apply now