close
Logo

8 Jan 2018

Scandinavian Cosmetics AB

Financial Controller

Scandinavian Cosmetics söker en Financial Controller

Vi söker dig som vill bygga en bred bas inom ekonomiområdet i en värld av skönhet och väldoft

Scandinavian Cosmetics är Sveriges ledande distributör inom selektiv doft, makeup, hud- och hårvård. Vi representerar över 40 internationella varumärken såsom Max Factor, Olay, Björn Axén, Paris Hilton, Hugo Boss, Lacoste, Gucci, Escada, Dolce&Gabanna, Puma, Naomi Campbell, Christina Aguilera, Clarins, Kanebo, Ole Henriksen, Sachajuan och Bvlgari. www.scanco.se

Vi är en del av den schweiziska börsnoterade koncernen Valora Group och ingår i Valora Trade Nordic. Vårt huvudkontor, som ansvarar för marknadsföring, försäljning coh distribution, finns i fräscha och funktionella lokaler i Malmö. Vi är cirka 100 anställda i Sverige och vi omsatte drygt 530 miljoner 2011.

Scandinavian Cosmetics söker en Financial Controller med tillträde omgående. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen och rapportera till CFO. Tjänsten är nyinrättad och placerad på huvudkontoret i Fosie i Malmö. Du erbjuds en roll med goda möjligheter att utvecklas i ett dynamiskt och spännande företag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som Financial Controller arbetar du med:

  • Koncernrapportering
  • Intern- och externrapportering
  • Löpande redovisning, leverantörsreskontra
  • Budget och bokslut
  • Prognosarbete
  • Deltagande i olika projekt
  • Analysarbete

Det innebär att du stöttar redovisningschefen och CFO i bokslutsprocessen, med analyser, kvalitetssäkring och rapportering. Du är en nyckelperson i budgetprocessen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilekonom med redovisningsinriktning eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna från en revisionsfirma. Du har goda kunskaper i MS Officepaketet (framförallt Excel), erfarenhet och intressse av affärssystem, rapporterings- coh analysverktyg. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Personlighet
Du är analytisk, ordningsam och arbetar strukturerat. Serviceanda, god samarbetsförmåga och ett tydligt engagemang är ytterligare egenskaper vi värderar högt. Du är prestigelös och lockas av kombinationen av löpande ekonomiarbete, kvalificerade analyser och projektarbete.

Välkommen med din ansökan!
Scandinavian Cosmetics samarbetar med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du bifogar personligt brev och CV. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Academic Search International, Catarina Svensson 0721-838020. Urval och intervjuer sker löpande varför du inte bör vänta med att skicka in din ansökan till oss.

ansök tjänsten