close
Logo

8 Jan 2018

Indesit Company Sverige

Financial Controller


Financial Controller till ledande

europeiskt företag inom

vitvarubranschenAcademic Search International söker nu en Financial Controller för rekrytering till ett framgångsrikt europeiskt företag. Vår kund är verksamma inom sällanköpsvaror mot konsument, är marknadsledande på många marknader och vill nu växa i Sverige. Företaget har en mycket positiv och tilltalande atmosfär som erbjuder goda möjligheter att utvecklas inom företaget. Kontoret finns i södra Stockholm.

Arbetsuppgifter:

Som Financial Controller kommer du att ha ansvar för redovisningen i Sverige. Du kommer att arbeta brett med allt från fakturering till månadsrapportering. I tjänsten kommer du att ha mycket kontakt med vårt Shared Service Center i Italien. Du rapporterar direkt till Country Manager för Sverige/Norden.

Du kommer till exempel att arbeta med:

 Löpande redovisning

 Månads- och kvartalsbokslut

 Årsbokslut och kontakter med revisor

 Rapportering till huvudkontor i Italien

 Skatte- och momsrapportering

 Utveckla och effektivisera rutiner

Bakgrund:

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och goda kunskaper inom redovisning. Vi tror att du har 2-5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete från ett internationellt bolag, Erfarenhet av redovisning i liknande verksamhet är en fördel. Goda kunskaper i ekonomisystem och Excel är ett krav. Du har goda kunskaper i engelska, i så väl tal som skrift.
Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och tycker om att arbeta där det händer mycket. Du är strukturerad, noggrann, analytisk och flexibel. Du har förmågan att självständigt planera och prioritera arbetet och trivs med att arbeta nära affären i en informell miljö.

Ansökan och kontakt:

I det här uppdraget samarbetar Företaget med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar CV och personligt brev. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så skicka din ansökan redan idag, tack.

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Mari Jehrlander på 08-555 15 712 på Academic Search International, som ansvarar för rekryteringen.

ansök tjänsten