close
Logo

8 Jan 2018

För kunds räkning

Fabrikschef

Fabrikschef

sökes för kunds räkning

till företag i västra Skåne

Är du en målmedveten ledare, med stort engagemang för att driva förändringsarbete, så kan detta vara en spännande möjlighet för dig.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som fabrikschef är ditt främsta ansvar att leda och utveckla fabriken avseende processtyrning, produktion och underhåll. Stort fokus kommer att ligga på nytänkande och att arbeta systematiskt med ständiga förbättringar. En viktig del i detta arbete är att coacha och utveckla personalen. Som fabrikschef har du personalansvar för ca 30 personer.

Du interagerar dagligen med funktioner kopplade till fabriken; inom logistik, inköp, ekonomi, sälj samt företagets globala produktionsorganisation. Det förväntas att du har intresse av att sätta upp och förbättra administrativa rutiner samt att utveckla verksamhetsuppföljningen. Budgetansvar, kvalitetsfrågor och miljösamordning ingår förstås också i tjänsten.

I tjänsten förekommer vanligtvis inga resor. Tjänsten är på heltid och du rapporterar direkt till chefen för produktion och marknad.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du som söker är högskole- eller civilingenjör med naturvetenskaplig inriktning. Du har arbetat drygt tio år och har minst tre års erfarenhet som linjechef med personalansvar inom processindustri. Det har stor betydelse att du är insatt i de regelverk som gäller kring säkerhetstänkande inom processindustri och genom handling visar att säkerheten är viktigast. Vidare har du dokumenterade erfarenheter av att driva systematiskt förbättringsarbete, att arbeta enligt Total Productive Maintenance och Six Sigma. Du har också vana av att etablera och utveckla administrativa rutiner.

Du behärskar vårt koncernspråk engelska mycket bra och talar och skriver svenska. Du är en van användare av Officepaketet och har erfarenhet av att arbeta i något affärssystem. Vi ser det som en merit om du har erfarenhet av SAP.

Personlighet

Som person är du en engagerad och tydlig ledare. Du är handlingskraftig och har tålamod när det gäller att genomföra förändringar. Du arbetar metodiskt och strukturerat. Du har förmågan att samarbeta och kommunicera på alla nivåer och är lyhörd samtidigt som du är beslutför när det behövs. Du arbetar aktivt med målstyrning och delegerar samt har förmågan att entusiasmera och påverka dina medarbetare positivt.

Så här söker du tjänsten

I det här uppdraget samarbetar vi med Academic Search. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i kontaktuppgifter och bifogar ett personligt brev och CV där det framgår i vilken utsträckning du har erfarenhet från ovanstående uppgifter. Har du frågor om tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink (040-615 16 16). Arbetet med urvalet sker löpande och vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 6 april 2011.

ansök tjänsten