close
Logo

15 Sep 2019

Fordon | Stockholm | Ekonomi/Finans | Interim

Ekonomikonsulter – Controllers

Är du controller och intresserad av att arbeta som konsult på spännande och välkända företag?

Vi söker kontinuerligt konsulter som kan ta sig an både kortare och längre uppdrag. Antingen är du konsult i egen regi eller så blir du anställd hos Academic Search, men du arbetar hos någon av våra kunder. Vi söker både seniora business- och financial controllers men också dig som kanske bara har ett par år inom området.

Din profil:

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi och att du har erfarenhet från controllingarbete sedan tidigare. Det är meriterande om du redan idag är en van konsult men inget krav. Kanske kan konsultspåret vara något som du funderat på att testa? Kanske vill du vidga dina vyer och bredda din kompetens genom kortare stopp på intressanta företag inom olika branscher? Eller så älskar du redan variationen och erfarenheten du får genom att arbeta som konsult? Oavsett så vad så förbättrar du dina chanser för nya framtida möjligheter genom att finnas med i vårt nätverk.

För att ansöka:

Du ansöker via ”Apply now”-knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss! https://www.linkedin.com/company/academic-search-international2/

*m

Keywords: controlling, business analyst, interimsuppdrag, ekonomikonsult, finance consultant

Johan Aspegren - johan.aspegren@academicsearch.se

Apply now