close
Logo

8 Jan 2018

Fitness24Seven AB

Driftchef

Fitness24Seven
söker
Driftchef till Lund

Med anledning av senaste årens kraftiga expansion och för att ytterligare stärka vår position behöver vi nu förstärka organisationen med en driftchef med placering i Lund.

I rollen som driftchef får du ett operativt och strategiskt ansvar att leda och driva våra anläggningar i Skåne, Göteborg och Oslo, i dagsläget ca 30 anläggningar. Du får också direkt personalansvar för 4-5 personer. Din viktigaste uppgift som chef blir att tillsammans med dina medarbetare effektivisera och utveckla verksamheten samt säkerställa kvalité och leveranssäkerhet för att nå ökad kundnöjdhet. Du kommer att rapportera direkt till vår Driftchef Europa.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom områden som ledarskap, projektledning, rekrytering. Du har även arbetat med kundrelationer och är säljorienterad. Du är självständig, har en stark drivkraft och förmågan att fatta beslut och vill arbeta i ett företag som växer och är i en stark expansionsfas.

Fitness24Seven är ett företag i ständig utveckling där du får vara med och påverka vår framtid. Vi erbjuder dig en spännande nyckelposition i ett företag som drivs med höga krav på affärsmässighet, lönsamhet och kundfokus. Du blir en viktig del i vår fortsatta framgång.

Du kommer att utgå från Lund och tjänsten är heltid måndag-fredag. I tjänsten ingår en del resor både inom och utanför Sverige. Körkort typ B är ett krav.

Om ansökan

Fitness24Seven samarbetar med Academic Search International i denna rekrytering. Vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden. Har du några frågor kring processen, kontakta gärna Josefina Lindquist, 040-615 16 00, på Academic Search International. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, senast den 23/6 2011. Du ansöker genom länken nedan.

ansök tjänsten